Császármetszésnél gerincérzéstelenítésre mit használnak, hol tudom visszanézni a műtét leírását, milyen gyógyszereket használat, és mit csináltak műtét alatt?

válasza:

válasza:Te csak a zárójelentést látod.
A műtéti leírást másik orvos tudja lekérdezni, ha egy újabb műtét miatt fontos információra van szüksége, de te semmire se mennél vele amúgy sem, mert latinul van az egész.
Nekem többnyelven beszélő diplomasként 3 napba telt amire egy MR leleten kibogaráztam hogy mi mit jelent, mert félig latinul, félig angolul, félig magyarul van és a szavak attól függően, hogy milyen szervről van szó más-mást jelentenek.
Neked egy műtéti leírás kínai, nem mész vele semmire.

válasza:latinul van az egész.
Dehogy van latinul az egész, és bárki lekérdezi, akinek hozzáférése van az intézményi rendszerhez.

válasza:Speciel én tudok latinul (nem vagyok orvos), azért nem egy olyan nagy kunszt.... Nyilván maguknak a gyógyszereknek a neveit egy nem orvos vagy gyógyszerész nem érti, hogy pontosan mi az, mire hat.
Egyébként a zárón az nincs rajta, hogy milyen gyógyszert használtak. Kórházban van egy akta, amiben ezt vezetik, de az nem kerül fel egy az egyben az eeszt-re. Tehát, ha ezekre vagy kíváncsi akkor szerintem legegyszerűbb, ha a nőgyógyásztól kérdezed meg, ha legközelebb mész.

válasza:8, de, a zárón a gyógyszerek pont rajta vannak.
És vicces, hogy aki elmondja a tényt, hogy bármelyik ott dolgozó meg tudja nézni a műtéti leírást, dekurzust, bármit, azt húzzátok le 😂

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!