Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ilyenkor tényleg lehet, hogy...

Ilyenkor tényleg lehet, hogy muszáj a császár?

Figyelt kérdés

Második babámat várom, 36 hetes vagyok, az elsőt természetes úton szültem. Mindig is küzdöttem hüvelyi, hugyúti gyulladással, a terhesség elején kaptam rá kúpot, és elég jól elmúlt a dolog, nem éreztem a tüneteket, de kb 5 hete kiújult, s a doki mondta, neki gyanús, hogy a méhszájam is begyulladt, megint adott rá kúpot. A kenetet tegnap vették le, még várom az eredményt, kilátásba helyezte a császárt az eredmény függvényében. Sajnos penicillin érzékeny vagyok. Ha van valami fertőzés, akkor tényleg emiatt most császárral kell szülnöm? Volt ilyen valakinek?

Köszi!

2014. máj. 5. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha szülésig nem lábalsz ki belőle, akkor sajnos igen, mivel a baba is elkaphatja születés közben a fertőzéseket.
2014. máj. 5. 13:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Köszönöm egyes! Meg kaptam a választ a lányom fertőzésére! Ugyanis én nekem isgyulladásom volt amikor szültem,de nekemsenki nem mondta meg hogy mitől volt az
2014. máj. 5. 22:32
 3/6 A kérdező kommentje:

2.-es: gyulladásod volt, dokid tudta, és nem lett császár?

Hm. hát inkább akkor császározzanak meg engem, nehogy az én babám is fertőzést kapjon, ő fontosabb, mint én most.

A fertőzése a lányodnak milyen volt, pár nap alatt elmúlt?

Mivel járt?

2014. máj. 6. 15:04
 4/6 anonim ***** válasza:

2-es vagyok!

Igen tudta, hisz még akkor is gyógyszert szedtem amikor szültem még szóltam is és annyi választ kaptam, hogy oké .

Szerencsére nem volt nagy a fertőzés, és 5 nap alatt el is múlt neki kapott antibiotikumot rá, hogy mivel járt azt nem tudom, mert nem lehetett velem más dolog miatt( nem volt tejem és féltek hogy kiszárad, mert kis súlyú volt)

De én mindenkinek azt ajánlom ilyen esetben, hogy válassza a császárt inkább mint hogy valami baja legyen a babájával.

2014. máj. 6. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Én ehhez csak annyit szeretnék hozzá szólni, hogy én külföldön élek és itt is az utolsó kötelező vizsgálaton vettek kenetet és nekem annyit mondott a doki ha nekem ezt a gyulladást kimutatja akkor csak annyi, hogy antibiotikumos kezelést kapok majd a szülés alatt és ettől lehet szülni.Remélem tudtam segíteni.
2014. máj. 6. 19:41
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! Igen, az antibiotikumot tudom, csak terhesen a penicillint szokták adni, amire én nagyon érzékeny vagyok.

Mindegy, lesz, ami lesz, köszi mindenkinek, minden jót!

2014. máj. 7. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!