Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki várja a babáját erre a...

Ki várja a babáját erre a hétre? Esetleg jövőhétre?

Figyelt kérdés
Hogy viselitek az utolsó napokat? Tünetek,jelzések vannak?
2014. máj. 8. 13:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát május 15ig meg kéne érkeznie, kíváncsi vagyok mikor gondolja majd úgy, hogy szeretne kibújni.

A derekam meg a medence csontom majd szét szakad, meg keményedek, sokszor kifeszíti magát. De semmi más tünet nincs eddig.

Nagyon izgulok, mert első baba lesz, és nem tudom mekkora fájdalomra számítsak. (érzéstelenítőt nem kaphatok, mert véralvadásgátlót kell szúrnom a terhesség eleje óta)

Te hogy viseled?

2014. máj. 8. 17:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Május 22.-ére várjuk a babócát kislány lesz: ) hát nagyon sokat keményedek állandó jósló fájásaim vannak. Van olyan nap, hogy kise bírok kelni az ágyból de pl ma sétáltam,sütöttem is: ) olyan nehéznek érzem magam, néha menni is nehéz. Te hogy vagy? Hol fogtok szülni? ?
2014. máj. 8. 19:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok: Budapest Sote II (Tömő utca)

/mi kisfiút várunk/

Ti hol szültök majd?

2014. máj. 8. 20:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Én május 11re vagyok kiírva.Kislány lesz. Nekem is állandó jóslóim,keményedéseim vannak már kb. 2 hete,mégsem akar kibújni. A méhlepényemet még a 37 hetes Uh-n teljesen épnek mondták,tehát egyeltalán nem érett,nem tudom ez befolyásol e vmit. Ha nem szülök időben két naponta amnioszkópiára kell járnom,amihez nagyon nincs kedvem,én is olyan nehéznek érzem már a járást is,sokszor annyira lent érzem a babám,mintha már a lábam között lenne :)...én nem budapesti vagyok,vidéken szülök majd.
2014. máj. 9. 06:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Hogy vagytok? Megszültetek?

Nekem kedden Május 13 megszületett a kisfiam :)

2014. máj. 18. 10:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen!!Május 11-én megszületett a kislányom :) Gratulálok nektek,és jó egészséget kívánok nektek!
2014. máj. 19. 06:13
 7/7 anonim ***** válasza:
nektek is jó egészséget :) Gratulálok!
2014. máj. 22. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!