Larci002 kérdése:
Szerintetek, hogyan tudnám ösztönözni a babám, hogy jöjjön, vagy ilyen kinél hogyan működött?
Figyelt kérdés
Azért írok mert mert holnap (05.15. ) jár le a kiírás időpontja. Már több mint 2 újjnyira nyitva van a nyákdúgó már vagy két hete elment és fájásaim egyáltalán nincsenek. Pontosabban tegnap voltunk ctg-n egy olyan fájásom volt amiből kellene, hogy legyen sok. Első babát váró anyuka!2014. máj. 14. 08:06
1/3 anonim válasza:
Ezt sajnos sehogy, minden baba akkor jön, amikor jönni akar. Szex, langyos ülőfürdő (rövid ideig), homeós bogyók, de ha nem akar nem fog kijönni úgysem. Legyél még egy kicsit türelmes, ha túlhordod sem te leszel az első :)
2/3 anonim válasza:
"de ha nem akar nem fog kijönni úgysem"
hát én még nem láttam olyan gyereket, aki bent maradt volna... :)
ha nem jön, akkor kirobbantják onnan, megvannak erre is a módszerek!
3/3 anonim válasza:
Szerintem sehogy ne ösztönözd. Legfeljebb beszélj a babával, hogy most már nagyon várod, és ne féljen, megérkezhet a karjaidba. Nekem ez bejött az egyik babánál. Délután beszéltem vele, éjjel elindult.
Viszont nem szabad sürgetni! A mi babánk látszólag oké volt, mégsem akart elindulni. Szülés végén jöttünk rá, hogy nyakán volt a köldökzsinór. Ha sürgettük volna, lehet, hogy túl nagy kockázatot vállaltunk volna vele.
Simogasd, hívogasd. Ha úgy érzi, jönni fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!