38 hetesen voltam bőgyógyásznál a viszkető kiütéseimmel, ekkor már hetek óta megvoltak. Majd elsüllyedtem,mikor azt vágta rá hogy fennáll a rüh gyanúja...kaptam 2 féle krémet, tovább kezeltem mint amíg a doki mondta, és mégsem volt semmi hatása egyiknek sem..azóta eltelt 5 hét, megszültem a kicsit, már 3 és fél hetes. De a pöttyök még mindig megvannak.
Viszont ha a dokinak lenne igaza, akkor a körülöttem élőkre is át "kellett" volna terjedni a betegségnek, de senkin egy árva kiütés sincs.
Valakinek valami ötlet? vagy volt-e hasonló helyzetben?
2014. máj. 14. 14:07
1/7 anonim válasza:
A kislányom csoporttársával volt most ilyen.Neki most már lassan elmúlnak a kiütések,de nála sem derült ki mitől van/volt.Nála is azt mondták lehet,hogy rüh.3x 2 féle krémet írtak fel neki.
2014. máj. 14. 14:13
2/7 anonim válasza:
Ekcéma, allergia, esetleg ételallergia?
2014. máj. 14. 14:14
3/7 A kérdező kommentje:
már mindenre gondoltam, de teljesen tanácstalan vagyok. Tervezem a közeljövőbe hogy egy másik bőrgyógyászhoz megyek át...úgy látom elég könnyű egy embert félrekezelni :/
2014. máj. 14. 14:21
4/7 anonim válasza:
Milyen testrészen vannak a pöttyök? Hogy néznek ki? Viszket? piros? Hólyagos vagy sem? Dobj fel képet, hátha valaki kitalálja, mi az :D
Amúgy én évekig ekcémának hitt bőrrel járkáltam dokihoz, míg kiderült, lisztérzékeny vagyok és az okozza a bőrtüneteket...
Menj másik dokihoz!
2014. máj. 14. 15:10
5/7 A kérdező kommentje:
pici piros pöttyök. viszketnek, bár mostanában kevés jön ki, de a régiek már el vannak kaparva.
2014. máj. 14. 17:19
6/7 A kérdező kommentje:
karomon lábaimon és a derekamon van belőlük.
2014. máj. 14. 17:29
7/7 anonim válasza:
Nekem is pici piros pöttyök voltak a felkaromon és a combomon, néha a hasamon. Sok idő volt, mire rájöttem, hogy a víz okozza. Bevizsgáltattuk a vizet (sima vezetékes) de semmit nem találtak benne. Utólag kaptam azt a magyarázatot, hogy a vízhálózat fertőtlenítésekor nagyobb adag fertőtlenítő kerül a vízbe és ez "túladagolódik" és utána minden zuhanyzásnál kijött. Nekem a hintőpor segített. 2 hónap kellett, hogy megnyugodjon a bőröm. Néha olyan alapvető dolog okozza, amire először nem is gondolnál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!