Tényleg sokkal fájdalmasabb az indított szülés mint a spontán?
Figyelt kérdés
Vasárnapra vagyok kiírva, és ha nem történik semmi a hétvégén akkor hétfőn be kell feküdnöm a kórházba (mert inzulinos cukros vagyok nem maradhatok itthon a 41. héten)
és valószínű meg is indítják, amitől nagyon tartok, mert azt hallottam, hogy az fájdalmasabb mintha spontán idnulna be a szülés...
Sajnos semmi előjel nem bíztat, nem keményedek, nincs hasmenésem, nincsenek joslóim....hangulatingadozás az van, a semmin is sirok de ez gondolom már azért van mert stresszelek a hétfő miatt...
1 héttel ezelőtt megnézett a dokim, akkor volt a méhszájam 1222...
köszönöm ha megosztjátok velem tapasztalataitokat
2014. máj. 16. 14:08
11/16 anonim válasza:
Nekem 41.héten indították, burkot repesztettek bekötötték az oxit és 3 órán belül megszültem. :)
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindeninek a válaszokat :) azért még halvány remény bennem él, hogy megindul magától a hétvégén, annak ellenére hogy semmmi előjel... :( :)
2014. máj. 16. 19:00
13/16 anonim válasza:
Szia! Kicsit hasonló helyzetben vagyok, hétfőre vagyok kiírva, és engem is befektetnek ha nem szülök meg addig, mivel terhességi cukorbeteg lettem,annyi különbséggel hogy nekem elég a 150gr Ch diéta. Én is ebben a hétvégében reménykedem. :/
14/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszadó, akkor drukkolok neked is!kitartás :-)
2014. máj. 17. 17:08
15/16 anonim válasza:
elsö szülés, 41.héten indították oxival. nagyon fájt,de 3 óra alatt meglett a fiam. burokrepesztés után 1 órával jöttek a tolófájások.
16/16 anonim válasza:
az lemaradt,hogy 1111 volt a méhszáj értékem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!