Szült vki mostanában (2016) a Celldömölki kórházban?
Most voltam nst-n én is. A doki meg a személyzet tényleg nagyon aranyos, de a szülészet tényleg nem valami korszerű.
Kint feküdtem a folyosón egy ágyon nst-n a wc mellett. Meg nst-hez nem tudom miért, át kellett öltöznöm hálóingbe, aminek a lényegét nem igazán értem, hiszen csak a hasamra tették az eszközt, tehát elég lett volna a pólót felhúzni. Mondjuk ez a legkevesebb, viszont átöltöznöm egy csajokkal teli szobában kellett, az egyik csajszi székére pakolhattam le a ruhámat, az mondjuk érdekes volt. :)
Megmutatták a vajúdót, szülőszobát, labda van meg ágyak, arra, hogy szülhetek-e ülve az nst-s nő csak annyit mondott, hogy megoldható, de inkább fekve szokás.
A Kovács doki tényleg aranyos és szimpatikus, de ma megyek megint nst-re, felírtam vagy 100 kérdést, amit fel szeretnék tenni és aszerint döntök, hogy ott szüljek-e vagy Ajkán. Ajkán szimpibb, hogy fel van újítva és bababarát, viszont ott meg nincs orvosválasztás és van egy-két mészáros, akiknél jó volna nem szülni. :)
Én este 6-ra járok nst-re, mert a férjem munka után tud csak átvinni. Messze lakunk és már nagyon szeretek ilyen sokat vezetni. A doki ott él szerintem bent a kórházban, így lehet éjfélre is járhatnánk. :)
Én ott hagytam a szobában a cuccaim, bár mindent, ami fontos (pénztárca, telefon), azt kint hagytam a páromnál a váróba, be csak a kiskönyvet vittem, meg a hálóinget, papucsot, és pisit. :) A rajtam lévő ruhát a szobában hagytam igen átöltözés után. Nem lopták el addig. :) Biztos vihettem volna nst-re is a ruháimat, viszont mint írtam az nst a folyosón van egy ágyon, így max az ágy lábához tehettem volna le egy zacskóban vagy ilyesmi.
A 39. hétben vagyok és még nemtom, hogy cellben akarok-e szülni. Vacillálok egyelőre.
A dokit te mennyire ismered, mert én a 36. héten ismertem csak meg, addig egy másik magándokihoz jártam, akiben csalódtam a 35. héten, így kerültem a Kovácshoz. Viszont egyáltalán nem ismerem őt, csak amennyire a három találkozásunk alatt sikerült megtudnom róla. Tényleg szeret császározni?
Szerintem ha megmondod neki,és semmi olyan indok nincs ami miatt muszáj lenne akkor megfogja érteni.Beszéld meg vele emlitsd meg neki,mik a félelmeid és csak akkor szeretnél császárt ha esetleg valami baj lenne ne adja'isten szüléskor.
de remélem minden rendben lesz és simán meg tudod szülni.Beszélj vele ma ugyis mész hozzá,kérdezd meg.de ha minden rendben van nemhiszem császár lenne.
amugy énis tartok a császártol :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!