Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült vki mostanában (2016) a...

Szült vki mostanában (2016) a Celldömölki kórházban?

Figyelt kérdés
Úgy hallom, rendesek a dokik és a személyzet, de az is érdekelne mennyire barátiak a körülmények, vajúdás segítik-e, szülni lehet-e ülve, van-e aranyóra, a baba velem lehet-e egész nap, tényleg sok-e a császár.... minden érdekel.

2016. jún. 26. 03:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Rengeteg a csaszar!ebbol elnek mert tobbet fizet az allam a csaszar utan. Nem bababarat egyaltalan regi felfogas van nagyon..
2016. jún. 27. 15:37
 2/16 anonim ***** válasza:
Énis ott szülök majd aKovács főorvosnál.jövö hét hétfőn kell mennem nst-re talán majd látok dolgokat bent.csak pl azt nem tudom nst reggel van vagy hány korul érdemes menni.hány hetes vagy mikorra vagy kiirva?
2016. jún. 28. 02:55
 3/16 A kérdező kommentje:

Most voltam nst-n én is. A doki meg a személyzet tényleg nagyon aranyos, de a szülészet tényleg nem valami korszerű.

Kint feküdtem a folyosón egy ágyon nst-n a wc mellett. Meg nst-hez nem tudom miért, át kellett öltöznöm hálóingbe, aminek a lényegét nem igazán értem, hiszen csak a hasamra tették az eszközt, tehát elég lett volna a pólót felhúzni. Mondjuk ez a legkevesebb, viszont átöltöznöm egy csajokkal teli szobában kellett, az egyik csajszi székére pakolhattam le a ruhámat, az mondjuk érdekes volt. :)

Megmutatták a vajúdót, szülőszobát, labda van meg ágyak, arra, hogy szülhetek-e ülve az nst-s nő csak annyit mondott, hogy megoldható, de inkább fekve szokás.

A Kovács doki tényleg aranyos és szimpatikus, de ma megyek megint nst-re, felírtam vagy 100 kérdést, amit fel szeretnék tenni és aszerint döntök, hogy ott szüljek-e vagy Ajkán. Ajkán szimpibb, hogy fel van újítva és bababarát, viszont ott meg nincs orvosválasztás és van egy-két mészáros, akiknél jó volna nem szülni. :)

2016. jún. 28. 12:08
 4/16 anonim ***** válasza:
hányra mentél nst-re?ottkell hagynod a cuccaid a szobában nst alatt? ez tényleg elég fura.azt hallottam háloing meg papucsot vinni kell.én hétdön megyek de nemtudom hányra kéne remélem válaszolssz.hányadik hétben vagy?
2016. jún. 28. 15:09
 5/16 A kérdező kommentje:

Én este 6-ra járok nst-re, mert a férjem munka után tud csak átvinni. Messze lakunk és már nagyon szeretek ilyen sokat vezetni. A doki ott él szerintem bent a kórházban, így lehet éjfélre is járhatnánk. :)

Én ott hagytam a szobában a cuccaim, bár mindent, ami fontos (pénztárca, telefon), azt kint hagytam a páromnál a váróba, be csak a kiskönyvet vittem, meg a hálóinget, papucsot, és pisit. :) A rajtam lévő ruhát a szobában hagytam igen átöltözés után. Nem lopták el addig. :) Biztos vihettem volna nst-re is a ruháimat, viszont mint írtam az nst a folyosón van egy ágyon, így max az ágy lábához tehettem volna le egy zacskóban vagy ilyesmi.

A 39. hétben vagyok és még nemtom, hogy cellben akarok-e szülni. Vacillálok egyelőre.

A dokit te mennyire ismered, mert én a 36. héten ismertem csak meg, addig egy másik magándokihoz jártam, akiben csalódtam a 35. héten, így kerültem a Kovácshoz. Viszont egyáltalán nem ismerem őt, csak amennyire a három találkozásunk alatt sikerült megtudnom róla. Tényleg szeret császározni?

2016. jún. 28. 15:20
 6/16 anonim ***** válasza:
nem azért kérdeztem,mert azt hiszem ellopja valaki :) én az elejétől hozzá járok,csak én hétfönként megyek.megvagyok vele elégedve nagyon rendes türelmes,és odafigyel az emberekre.1 napot feküdtem már bent cukorprofil miatt,és az ott dolgozok is egytől-egyig tündériek nagyon.tényleg nem lehet panasz senkire.Hallottam énis ,hogy sok a császár,de ezt konkrétan nem tudom.igaz a baba csak etetéskor van veled,de ha kéred napközben is odaadják.kivétel éjjel,de azt a pár napot ki lehet birni,főleg ha ugy alakul,hogy császár,jól esik egy kis pihenés.Nem egy luxuskorház,de ha az emberséget kedvességet nézzük akkor nem hiába az ország egyik legjobbnak választott kórháza.amikor bentvoltam abban az 1 napban rengetegszer bejött a Kovács doki,mindenkit megkérdezett hogyvan,és van egy kedves szava az emberekhez.
2016. jún. 28. 15:32
 7/16 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem énis mindegy hányra megyek hétfön oda,ha nincs idöhöz kötve
2016. jún. 28. 15:33
 8/16 A kérdező kommentje:
És szerinted, ha kiemelem, hogy én nagyon-nagyon tartok a császártól és szeretném, ha abban segítene, hogy ne legyen császár, akkor készségesen fogadná?
2016. jún. 28. 15:41
 9/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ha megmondod neki,és semmi olyan indok nincs ami miatt muszáj lenne akkor megfogja érteni.Beszéld meg vele emlitsd meg neki,mik a félelmeid és csak akkor szeretnél császárt ha esetleg valami baj lenne ne adja'isten szüléskor.

de remélem minden rendben lesz és simán meg tudod szülni.Beszélj vele ma ugyis mész hozzá,kérdezd meg.de ha minden rendben van nemhiszem császár lenne.

amugy énis tartok a császártol :(

2016. jún. 28. 15:48
 10/16 A kérdező kommentje:
Még azon filózom, hogy Ajkán szülni nem volna-e jobb, mert az bababarát kórház, a celli meg nem. Neked mi a véleményed?
2016. jún. 28. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!