Szült vki mostanában (2016) a Celldömölki kórházban?
Figyelt kérdés
Úgy hallom, rendesek a dokik és a személyzet, de az is érdekelne mennyire barátiak a körülmények, vajúdás segítik-e, szülni lehet-e ülve, van-e aranyóra, a baba velem lehet-e egész nap, tényleg sok-e a császár.... minden érdekel.2016. jún. 26. 03:21
11/16 anonim válasza:
Én az ajkai Kórházat nem ismerem,nekem a szombathelyi lenne közel,de én azért választottam ezt mert a szombathelyi nagyon nem jo.nem barátságosak,és nem is nagyon segitőkészek.esetleg érdeklődd meg valakitöl,hogy mi a véleménye az ajkairól.emberség meg odafigyelés szempontbol.
12/16 anonim válasza:
amugy kislányt vagy kisfiút vártok?
13/16 anonim válasza:
Sikerult Nektek termeszetes uton szulnotok Cellbe?
14/16 anonim válasza:
Nekem a végén adodott a babával gond,a szivhang lassult igy a kitolás elött császár lett.öszintén nem bántam...
15/16 anonim válasza:
Olyan furcsa, ezt mar annyi mindenkitol hallottam, h leesett a szivhang, csaszar..
Szombathelyen nem is nezik a szivhangot pedig megyei korhaz. Ha ott leesik, akkor mi van? Nem hinnem hogy ok felelotlenebbek
16/16 anonim válasza:
Lehet ez a kifogás náluk?és nem is igaz? Nagy babám lett,de hiába pedig minden simán ment.igaz tulhordtam,másnap lett volna császár...elötte este 7 kor rendezödött a fájás.egész nap rendszertelen volt.Akkor lehet igy könnyebb volt? Mondjuk nem értem a végén ez miért jo nekik,ha hazudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!