Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Milyen cumisüvegmosó kefét...

Milyen cumisüvegmosó kefét használtok, ami bevált?

Figyelt kérdés
A mienk nem, az üveg alját alig éri el, pedig az lenne a lényeg. Pedig elvileg ez kimondottan cumisüvegekhez való kefe.
2025. márc. 2. 08:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
2025. márc. 2. 08:58
 2/8 anonim ***** válasza:
2025. márc. 2. 10:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is a dm-est használom, de tiszta, rendes mosogató szivaccsal kb 3-4 naponta szintén átmosom, darabjaira szedve az egész cumisüveget.

(Nekem már nem lell sterilizálni, de így vagyok nyugodt.)

2025. márc. 2. 14:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekem a sima szivaccsal nem fér bele a kezem, vagy te hogy csinálod?
2025. márc. 2. 15:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Mam-os uvegeket szet lehet szedni, asszem az anti-colicot, talan arra gondol a 4-es.

Ezen kivul a sima uveget nem lehet elmosni szivaccsal szerintem vagy csak nem megy, passz :D

De ez az uvegmoso kefe tokeletes, amit mar linkeltek, evek ota hasznalom.

2025. márc. 2. 18:05
 6/8 anonim ***** válasza:
5-os vagyok, a dm-es kefere gondoltam, nem a masikra. Legjobb :D
2025. márc. 2. 18:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy villát raksz a végére és úgy belefér.
2025. márc. 2. 19:41
 8/8 anonim ***** válasza:
3# vagyok. Elfelejtettem irni, hogy mi szétszedhető (MAM) cumisüveget használunk.
2025. márc. 2. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Valakinél bevált a Nutrilon?

Érdekelne, hogy van-e értelme kísérletezni vele, mert a 3 kis kanál tápszer előtt iszonyú hasfajast okozott a babának ,most reggel az 1 hát fél kanáltól meg halkan nyöszörögve alszik. Már nem tudom van-e értelme kínozni a gyereket, mert nincs erős refluxa, csak ha...

A Rossmann Babydream 1-es Tejalapú Anyatej-Helyettesíthető Tápszert, aki adta a babájának, bevált?

Összetételben ugyanaz, mint a többi márka hasonló terméke, csak sajátmárkás ezért olcsóbb?

Van olyan tápszer, ami bevált valakinek a babája hasfájása ellen? Bővebben lent.

Kétségbe vagyunk esve. 4 hetes babám nyugodtan eszik (anyatej és tápi) majd hirtelen keserves sirás, nehéz vigasztalás. Infacolt és espumisant kap. Éjszaka annyira sír, hogy menni kell vele egy kört a házban, hogy megnyugodjon, mert addig nem kapja be a cumisüveget....

Bevált tápszertől (lactogen harmony) hasmenés 14hós babánál?

Sziasztok! Kb 3 hete van hasmenése a fiamnak. Most 14hónapos. Voltunk orvosnál. Diétára fogta. Csak alma,banán,rizs és krumpli amit ehet és a tápszer napi 2szer. Ezek mellett kellett adni nek normaflore-t és enterolt. Viszont a hasmenés nem szűnik. Napi 5-6 széklet...

A Beba HA AR bevált nektek?

Mennyi időközönként és hány ml-t eszik belőle babátok? Mi 3 hósak vagyunk.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!