Hányadik DPO-n tartotok?
Sziasztok!
Van itt más is, aki éppen a napokat számolgatja a “nemvártig”? Hányadik DPO-n jártok? Tudom, elméletileg ilyenkor még nem lehetnek, de vannak esetleg tüneteitek?:)

Én 10. dpo-n vagyok. 2 éve próbálkozunk, velem elvileg minden rendben, férjem hétfőn megy sperma vizsgálatra. De azért reménykedem, hátha mi is azok közé tartozunk, akik pont összehozzák a lombik kezdete előtt a kis csodájukat 😀
M

Szia. 1.es vagyok. Ez a harmadik hónapunk.
Nektek is e körül jár az agyatok? 🤣 Jöhetne valami ötlet hogyan foglaljam le magam 🤣
Sziasztok!
Igen! Borzasztó ez a várakozás! Nekem nemrég volt egy spontán vetélésem, azóta ez az első próbálkozós hónap. Nagyon várom, hogy mit fog mutatni a teszt. Ti mikor terveztek elkezdeni tesztelni?:)

Szia!
Én 12. dpon vagyok, halvány pozitív teszttel. Az utóbbi fél évben volt 2 veszteségem is, úgyhogy nagyon remélem, hogy ez a hónap a mi hónapunk!
LN
#7-es Szurkolok nagyon! Van akinél csak később mutatja ki a teszt. Majd írj, hogy hogyan alakult!:)
#8-as Gratulálok! El sem tudom képzelni milyen lehet ezen többször is átesni! Szurkolok, hogy erősödjön a csíkocska! Majd írj, hogy hogyan alakul a helyzet!:)
Én ma vagyok a 8. DPO-n. Vasárnap megpróbálkozok majd egy facelle vagy predi teszttel.:)

Köszönöm, bízom benne, hogy most sikerül és megmarad a terhesség. 🙏🏻
Drukkolok neked! Majd írd meg, hogy hogy alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!