Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányadik DPO-n tartotok?

Hányadik DPO-n tartotok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van itt más is, aki éppen a napokat számolgatja a “nemvártig”? Hányadik DPO-n jártok? Tudom, elméletileg ilyenkor még nem lehetnek, de vannak esetleg tüneteitek?:)

febr. 4. 21:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nekem még odébb van a lázas tesztelgetés..🤣 3. Dpo...és nem telik 🤣
febr. 4. 21:21
 2/20 anonim ***** válasza:
1
febr. 4. 21:25
 3/20 A kérdező kommentje:
#1-es Én 6. DPO-n járok. Igen, nagyon lassan telnek a napok… Lehet tudni mióta próbálkoztok?:)
febr. 4. 21:25
 4/20 anonim ***** válasza:

Én 10. dpo-n vagyok. 2 éve próbálkozunk, velem elvileg minden rendben, férjem hétfőn megy sperma vizsgálatra. De azért reménykedem, hátha mi is azok közé tartozunk, akik pont összehozzák a lombik kezdete előtt a kis csodájukat 😀

M

febr. 5. 06:52
 5/20 anonim ***** válasza:

Szia. 1.es vagyok. Ez a harmadik hónapunk.

Nektek is e körül jár az agyatok? 🤣 Jöhetne valami ötlet hogyan foglaljam le magam 🤣

febr. 5. 07:43
 6/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Igen! Borzasztó ez a várakozás! Nekem nemrég volt egy spontán vetélésem, azóta ez az első próbálkozós hónap. Nagyon várom, hogy mit fog mutatni a teszt. Ti mikor terveztek elkezdeni tesztelni?:)

febr. 5. 18:09
 7/20 anonim ***** válasza:
Nekem ma/tegnap kell(ett) volna megjönnie, tegnap csináltam délutan egy tesztet de negatív, azért kicsit bizakodok még, hátha..
febr. 6. 10:04
 8/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 12. dpon vagyok, halvány pozitív teszttel. Az utóbbi fél évben volt 2 veszteségem is, úgyhogy nagyon remélem, hogy ez a hónap a mi hónapunk!

LN

febr. 6. 13:35
 9/20 A kérdező kommentje:

#7-es Szurkolok nagyon! Van akinél csak később mutatja ki a teszt. Majd írj, hogy hogyan alakult!:)

#8-as Gratulálok! El sem tudom képzelni milyen lehet ezen többször is átesni! Szurkolok, hogy erősödjön a csíkocska! Majd írj, hogy hogyan alakul a helyzet!:)

Én ma vagyok a 8. DPO-n. Vasárnap megpróbálkozok majd egy facelle vagy predi teszttel.:)

febr. 6. 16:32
 10/20 anonim ***** válasza:

Köszönöm, bízom benne, hogy most sikerül és megmarad a terhesség. 🙏🏻

Drukkolok neked! Majd írd meg, hogy hogy alakult.

febr. 6. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!