Gyógyszer abbahagyása után mennyi idő múlva lettetek terhesek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kíváncsi vagyok, hogy gyógyszer abbahagyása után kinek mennyi idő után sikerült a baba. Kérlek kort is írjatok!
Én idén leszek 26 éves és van már egy mindjárt 4 éves kislányom. Most döntöttünk úgy, hogy szeretnénk még egy gyermeket. Eddig tapasszal védekeztünk, következő hónapban már nem ragasztok. A kislányom a 2. hónapban sikerült anno.
márc. 6. 11:46
11/22 anonim 

válasza:

10# ilyen erőszakos, agymosott, balfsz pasival én se állnék szóba.orulj neki, hogy elkeltél már, ez kész csoda, hogy volt olyan hülye, befolyásolható nő, aki téged választott.🤢
12/22 anonim 

válasza:

11es de neki nem is kellett tablettát szedni, csak mert a pasi lusta meg spur gumit venni, amúgy meg fáj az igazság?
13/22 anonim 

válasza:

11es miben volt erőszakos? mert nem szedette a csajával a bigyókat? így kompenzálsz vagy próbálsz onigazolni?
14/22 anonim 

válasza:

13# velem sem "szedette" senki a "bigyokat" az én döntésem volt, hogy gyógyszert iratok, mert nekem is így volt a legkényelmesebb, akármilyen hihetetlen, van ilyen is. Ja, és semmi baja a gyerekemnek se! Undorító, ahogy a 10es a nőkről beszél, és azok gyerekeirol. A fogamzásgátló nem méreg, ellenben az ilyen magatartás, amit ő megenged magának, igenis mérgezi a gyerekét.
15/22 anonim 

válasza:

14es nem méreg? ezt ki mondta neked? akkor miért is vannak nem kívánt főhatásai értsd: mellékhatás, vagy mert a gyógyszergyártó ezt mondja, aki a profitban érdekelt vagy a doktorbácsi, aki minden felírt gyógyszer után százalékot kap? ennyire naív vagy? elárulom minden gyógyszer méreg és igen az egész életedre kihat, sőt maradandó következményei is lehetnek, még évtizedekkel később is. olvass utána a hormonoknak (szteroidokban is). Az meg, h egészséges mert te ezt hiszed majd térjünk vissza 20 éb múlva, akkor korrektebb lesz a válaszod.
16/22 anonim 

válasza:

15# semmilyen mellékhatása nem volt/nincs számomra.🤷 Minden gyógyszernek lehet, igen, de az nem jelenti, hogy lesz is mindenkinél.
17/22 anonim 

válasza:

14es semmi undorítót nem írt, csak , te próbálod igazolni magad és nem tetszik az igazság, ez teljesen normális emberi reakció, amikor valaki utólag jön rá vagy szembesítik vele, h mekkora hülyeséget csinált és szégyeli beismerni. a gyerekedről meg senki nem írt senki semmi rosszat te hoztad fel, hogy így manipulálj
18/22 anonim 

válasza:

17# bennem semmi rossz érzés nincs azzal kapcsolatban, hogy gyógyszert szedek. Azt viszont nem tudom, mást mi motivál arra, hogy ismeretlenül ilyen bunkó módon pofazzon bele mások dolgaiba, amihez neki semmi köze. Hát most én se mondom, hogy mekkora kretenek vagytok, hogy csak egy kibszott gumidarabon keresztül mertek szexelni, mert jaaaj minden más méreg 😂😂😂
19/22 anonim 

válasza:

hát azért egy gumi 100% védelmet ad legyen szó terhesség vagy nemi betegség, a tabletta meg 50-50 vagy 30-70, és csak a nem kívánt terhesség ellen véd, a nemi betegségektől nem, a bizalom viszont 0 védelmet ad, de te tudod, és semmibe nem pofáztam bele, egy véleményt írtam, erről szól a gyk, hogy mindenki kifejtse a véleményét, egy adott kérdésben sajnálom ha te magadra vetted. abba bele sem megyek, h a férfiak átlagban mennyire megbízhatóak, tudom minden nő pasija a húség mindtaképe, de több példát tudok az ellenkezőjére. moondjuk több pasit is ismerek. :D
20/22 anonim 

válasza:

18-as hsz Én 21 évesen kezdtem szedni, 34 évesen hagytam abba, és utólag azt mondom, hogy inkább nem kellett volna. durván hiztam, szőrösödtem, veseproblémák, májproblémák - pont ezért hagytam abba - emellett nagyon sokszor kiborultam, ideges voltam, depressziós és van egy 16 éves fiam, aki fogyatékos. tehát lehet, hogy a stílus bunkó, amit megértek, de nem mond hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!