Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyógyszer abbahagyása után...

Gyógyszer abbahagyása után mennyi idő múlva lettetek terhesek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kíváncsi vagyok, hogy gyógyszer abbahagyása után kinek mennyi idő után sikerült a baba. Kérlek kort is írjatok!

Én idén leszek 26 éves és van már egy mindjárt 4 éves kislányom. Most döntöttünk úgy, hogy szeretnénk még egy gyermeket. Eddig tapasszal védekeztünk, következő hónapban már nem ragasztok. A kislányom a 2. hónapban sikerült anno.

márc. 6. 11:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
20# sajnálom a problémáidat, de azért, mert a te eseted ilyen durván szélsőséges, azért elég ritka, amit írsz. Az én fiam nem fogyatékos, és más bajt se okozott sok év gyógyszerszedés...a környezetemben is sokan szedtek/szednek fogamzásgátlót, és nem számolnak be ilyenekrol. Nagyon nagyon alacsony a hormontartalma mar ezeknek a szereknek, ilyen alapon több kárt okoz a levegő, amit az utcán beszivsz, dehát azért még kimesz az utcára nyilván.🤷 Plusz hamar ki is ürül a szervezetből, az én első kommentem az volt, hogy anno 7 évig szedtem, 3 hónap urulesi időt hagytam, majd azonnal teherbe estem, amikor akartam. És itt olvasva is ez az általános, nem a te eseted, és nem téged akarlak ezzel bántani, de a másikhoz hasonló alpári bunkóba is kva primitív dolog átmenni, mert valamivel nem értünk egyet. Pláne az miért izgat ilyen szinten bárkit is, hogy idegen emberek mit csinálnak? Mert hiába írja, hogy nem érdekli, ha nem érdekelné, szofisztikáltabb stílusban írt volna azért.:D
márc. 8. 21:06
 22/22 anonim ***** válasza:
0%
21 ok, ha te így gondolod, szerintem beszélgess el más őszinte emberekkel is, ahormon nem ürül ki pár hónap alatt, de nem akarlak kioktatni, és nem egy lánnyal beszéltem hasonló problémákkal itt is máshol is
márc. 8. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!