Mit gondoltak halvány pozitív vagy negatív?

Elképesztő itt mennyi okos van😊😊😊
Én nagyon-nagyon halványan látok valamit de persze ismételd meg később mert ebből még bármi lehet.
Az meg,hogy ki mikor tesztel szíve joga, van akinek nem jön ám össze olyan könnyen a baba,hogy ránéznek és terhes marad de persze aki ebben nincs benne az bele sem gondol milyen hónapról-hónapra egy halvány csíkot várni legalább.
Én sem azt mondom,hogy ez fixen pozitív és tuti várandós de nem kezdem el oltogati meg okoskodni...de hát stílus maga az ember☺️

7 évig vártuk az elsö babát majd 4 évig a másodikat. Több 100 teszten vagyok túl, láttam már mindent. Ez a teszt negatív. Ami nem jelenti, hogy pár nap múlva ne lehetne pozitív.
Nekem 9.dpo-n hómező volt mindig, 10.dpo-n látható színes csík. Ha nem voltam terhes, akkor meg 10 perc körül a 10-es tesztek jellemzően mutattak valamit, nevezhetjük szellemnek, vagy a reagens helyének, hiszen 10 perc után értékelhetetlen. De a 10-es tesztek nekem kb 20-ból 18-nál soha nem maradtak hómezők.
Én ezért mindig 25-ös teszttel ellenőriztem, mert mensi elamaradás előtt 2 nappal azon is derengett a csík, ebből mindig tudtam, hogy na most siker. A 25-ös tesztek nem voltak csíkosak, ha nem volt baba.

10, 11!
A pozitív teszt olyan, mint amit linkeltem. R.Ó.ZS.A.SZ.Í.N.

Én 1.5 évig vártam a babára, de a negatív teszt landolt a kukában minden hónapban. Nem a gyk-ra fotózgattam felfelé.
Pedig mi is jártuk az orvost mindketten, stb stb.
Tudom,milyen várni. De a józan eszét azért ne veszítse már el az ember...

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!