Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltak halvány pozitív...

Mit gondoltak halvány pozitív vagy negatív?

Figyelt kérdés
márc. 6. 18:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
44%

Elképesztő itt mennyi okos van😊😊😊

Én nagyon-nagyon halványan látok valamit de persze ismételd meg később mert ebből még bármi lehet.

Az meg,hogy ki mikor tesztel szíve joga, van akinek nem jön ám össze olyan könnyen a baba,hogy ránéznek és terhes marad de persze aki ebben nincs benne az bele sem gondol milyen hónapról-hónapra egy halvány csíkot várni legalább.

Én sem azt mondom,hogy ez fixen pozitív és tuti várandós de nem kezdem el oltogati meg okoskodni...de hát stílus maga az ember☺️

márc. 7. 08:21
 12/25 anonim ***** válasza:
52%

7 évig vártuk az elsö babát majd 4 évig a másodikat. Több 100 teszten vagyok túl, láttam már mindent. Ez a teszt negatív. Ami nem jelenti, hogy pár nap múlva ne lehetne pozitív.

Nekem 9.dpo-n hómező volt mindig, 10.dpo-n látható színes csík. Ha nem voltam terhes, akkor meg 10 perc körül a 10-es tesztek jellemzően mutattak valamit, nevezhetjük szellemnek, vagy a reagens helyének, hiszen 10 perc után értékelhetetlen. De a 10-es tesztek nekem kb 20-ból 18-nál soha nem maradtak hómezők.

Én ezért mindig 25-ös teszttel ellenőriztem, mert mensi elamaradás előtt 2 nappal azon is derengett a csík, ebből mindig tudtam, hogy na most siker. A 25-ös tesztek nem voltak csíkosak, ha nem volt baba.

márc. 7. 08:30
 13/25 anonim ***** válasza:
54%
Én nagy tesztelő vagyok. Viszont volt már hasonló mikor nem voltam terhes, sőt vékonyka csíkocska is, meg órákkal később “pozitív” teszt. Rájöttem, ha egy percen belül nincs egy jól kivehető határozott rózsaszín CSÍK, akkor az negatív.
márc. 7. 08:47
 14/25 anonim ***** válasza:
27%
Negatív
márc. 7. 11:26
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

10, 11!

A pozitív teszt olyan, mint amit linkeltem. R.Ó.ZS.A.SZ.Í.N.

márc. 7. 14:33
 16/25 anonim ***** válasza:
48%
De ez is rozsaszin, csak halvány
márc. 7. 14:35
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Ennek nincs színe.
márc. 7. 14:36
 18/25 anonim ***** válasza:
15%

Én 1.5 évig vártam a babára, de a negatív teszt landolt a kukában minden hónapban. Nem a gyk-ra fotózgattam felfelé.

Pedig mi is jártuk az orvost mindketten, stb stb.

Tudom,milyen várni. De a józan eszét azért ne veszítse már el az ember...

márc. 7. 14:38
 19/25 anonim ***** válasza:
81%
Értem,hogy valaki szerint ez negatív de azt nem kell alpári, lenéző stílusban írni 😂
márc. 7. 15:00
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem alpári lenéző stílus,hanem a valóság. Jó reggelt.
márc. 7. 15:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!