Ki nem várja március-áprilisban?
Kíváncsi vahyok, ki hol tart a ciklusban, mióta próbálkoztok, és hanyadik baba lenne, vannak-e tünetek, stb
Bármiről szívesen olvasok,beszélgetek!
Nincs hülye kérdés!
Nálunk sokadik próbálkozós hónap, közben 2 missed ab 1 kémiai. Első baba lenne. Jelenleg 7dpo,total tűkön ülök. Egyébként kezdjük a lombikra a kivizsgálásokat elvileg mensitől... De azért voltunk együtt a termékeny ablakban párommal, lehet, nem kellett volna, de na... Ösztön 😅
Milyen tüneteitek vannak?
Izguljunk együtt, ha van kedvetek!

válasza:Szia!
Igaz én egy kicsit más vagyok, nekem múlt héten volt beültetésem.
Nekünk is első baba kb 10 éve várunk rá. Volt már egy missed ab.
Ugye ebben a hónapban volt leszívas és kaptam hcgt ezért nem lehet elkülönített mi mitől lehet. Az biztos hogy görcsölgetek, de ez bármitől is lehet.
Te hogy vagy?

válasza:

válasza:Én 2 hónapja szedek méhpempőt is a sok más mellett. Eddig is szedtem, de eddig tabi formában. 2 hónapja a tiszta méhpempőt. Hát ebben a hónapban 1dpo-tól olyan PMS tünetek vannak, mint pisilés sűrűn, puffadás, vagy étvágytalan vagyok (ez mind 2 terhességnél volt) vagy azonnal pillanatok alatt farkaséhes leszek (ez meg mensire jellemző 😅🙈) ma 7dpo olyan hányingerem lett vitaminok után, de szerintem ez is csak PMS tünet, első rosszulléteim előzőekben 10-12 dpo voltak. Szerintem a méhpempő kicsit felerősített mindent 😅
Jah, és egész nap random szurkál az alhasam, meg a cicim 😅
1-es:
Hú, ilyenkor mennyivel kevesebb napot kell számolni a sima megtermékenyítéshez képest? Mi is rajta vagyunk a lombikon, mert nekem meg a szíve áll meg mindig 6-8.héten.... 🙈 Mikortól tesztelhetsz majd úgy, hogy már esetleg babát mutat?
Nagyon szurkolok! Egyet ültettek be? Fáj a leszívás? Hogy kell ezt elképzelni?
2-es:hol vagy most a ciklusodban? Miket szedsz? Párod szed valamit?
3-as: mikor lesz az esedékes termékeny ablak? Jönni fog a közös pikk pakk ☺️
Mit szólnátok, ha egy becenévvel írnánk? Úgy mindenki kb tudná, ki válaszolt ☺️
Christy

válasza:2-es vagyok
3.dpo-nál. Vitaminokat szed a párom, valamint iszik gyógyteát. Méhpempőt mi is szedtünk én kb fél évig párom 2 hónapig, de nekünk nem hozott sikert, így befejeztük. Nálam minden hormont rendben találtak, a mensim is normális. Mióta jógázom eltűntek a PMS tünetek, vagyis az iszonyat görcs mensinél. :)
Rendben legyen becenév, Epi leszek :)

válasza:1 es vagyok
Lombiknál a beültetéstől számítják és központ válogatja hogy vérvételre hívnak vissza vagy otthoni tesztet kérnék. Én most egy harmadik kategória lettem, mert olyan injekciókat kapok most is, ami befolyásolja a tesztek eredményét, így 3-4 héttel a beültetés után lesz ultragangom. Remélem az már 5-6 hetes terhességet megállapító lesz.
Méhpempőt én is eszem (3 hónap után most magamhoz képest szép vastag lett a nyálkahártyám),meg d vitamint, c vitamint, e vitamint omega 3, femibion 0 és mivel nagyon alacsony az amhm q10 et szedek. Ezeket mind a meddőségi doki javasolta.
A lombik mindenkinek egyedi. Nálam hosszú protokoll volt a cn 21 napon kezdtem el szúrni magam, majd mikor megjött volt egy ellenörző ultrahang és adtak további injekciókat. Ezek már a stimuláló szurik. Mindig megmindták előre hogy mikor kell menni kontrollra.
Petesejt leszívás. Sajnos nekem már nem az első volt mindegyiknél izgultam, bár nem tudom miért, mert nem fájt. Gyors altatás és már mondták is mennyit sikerült leszívni. Aztán másnap megmondják mennyi lett és hány napig viszik őket (2-5 nap között szokott lenni)
Nekem most 1 maradt 5 napra, pedig nagyon szerettem volna 2 darabot.
Nem vizsgálták miért lesznek angyalkák a kisbabók?

válasza:Második "első" babánk lesz.
1 éve próbálkozunk, 1 kémiai terhesség, ma holnap fogok ovulalni(csinálom a teszteket serenyen🤞).
Aki itt van és vágyik rá, kívánom hogy március áprilisban ne jöjjön meg mert baba van a dologban, és egy egészséges gyermeket szuljunk 🤞
Epi: jujjj, nagyon izgi, akkor 4 nap van köztünk 😍
Igen, a méhpempő nem jó mindenkinek, de nekem kifejezetten bevált ☺️
Párom már vitaminokat szed, másra még nem tudtam rábeszélni, de úgyis mennie kell neki is kivizsgálásokra a lombik miatt, majd ha ők mondanak valamit, gondolom, szedi majd ☺️
1-es: ahhh, értem, akkor nálad a beültetés kvázi az 1dpo. Komolyan 3-4 hétig váratnak???? 🙈
Ez borzasztó hosszú idő lesz 🥺😥
Igen, ezeket én magamtól szedem, szakmámból adódik, meg szeretek sokat olvasni, sok mindent már tudok.... Talán túl sokat is 🙈
Néha a túl nagy tudás átok 😔
A leszívás altatásban van? 😱
Ezt nem gondoltam. Bent is kellett maradni? Hol csinálták? Melyik intézetnél vagy? Mi a Forgácsban kezdtünk neki
Még az 1-ből is lehet kettő ☺️
Most fognak elkezdődni a komoly vizsgálatok... Vagy hematológia vagy immunológia vonalon lesz gond valószínű.... De kiderül majd.... Csak ugye ahhoz mensi kéne.... Én meg kicsit nem is akarom, hogy megjöjjön, de jó lenne elvégezni ezeket a vizsgálatokat is 🙈
Kedves 7-es!
Hú, nagyon izgi, akkor ma meg holnap is együtt lenni apával ❤️
Ha már van kémiai, az azt jelenti, hogy még tud foganni, ez is jó dolog már ☺️🙏🏼

válasza:Kedves 9-es.
Nekem a mell fájdalom és a hasszurka is bejátszott tegnap, 7dpo-n. Szokott lenni nekem is mindig. A hányinger viszont csak terhesség alatt volt. Úgyhogy a tegnapi rosszullétemet max valami vírus számlájára tudnám írni, mert nálam nem premens tünet 😅
Kb egy időben vagyunk ☺️🙏🏼
Mikor tervezel tesztelni?
Én nem tudom eldönteni, hogy mikor kéne, várjak, amíg tuti, mondjuk nemvárt napjáig, vagy már akár holnap 🤔😅🙈
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! En most vagyok 13+2 hkm, szeretnen ha Marcius/Aprilisi kismamak osszegyulnenk, ha leszunk elegen akkor akar egy FB csoportot is csinalhatunk.
Mert eddig nem jött semmi. Nekem az OEP utalja. már 4.-e körül megszokott jönni.
Tudom,hogy megkérdezhetném a könyvelőmet,de már nem zavarnám,csak most agyalok,hogy van ez? Aktuális hónapban előre kapjuk,vagy áprilisban jön ,majd a márciusi? Aki tudja,megírná nekem? Köszönöm szépen!
2hete 1napig kicsit véreztem aztán 2-3napig barnáztam,1hete megint 2nap barnázás és aztán azóta semmi, a pasim szerint nőttek a melleim, most lassan tesztelek de félek a csalódástól, most a gyógyszer miatt leállt a peteérésem vagy útközben lehet hogy megtermékenyült?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!