Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Így sikerülhet teherbe esni?

Így sikerülhet teherbe esni?

Figyelt kérdés

Stimulált hónapban vagyok, tegnap volt az alkalmas időpont az együttlétre (12 órán belül kellett). Sajnos a férjem későn ért haza a munkából, nagyon stresszes volt és nem sikerült sehogyan sem, órákig próbálkoztunk. Éjszaka felébresztett, hogy magának sikerült elintéznie és valahogy próbáljuk feljuttatni együtt. Valószínűleg nem a legjobb módját választottuk, ujjal próbáltuk mind a ketten. Így vajon eljutott oda ahova kellett, sikerülhet így?

A nővérem szerint így teljesen esélytelen, egy fecskendő kellett volna, de az eszünkbe sem jutott és nyilván nem is lett volna itthon. Az orvost ezzel nem hívtam fel, kicsit szégyellem a dolgot.

Köszönöm ha valaki érdemi választ ír.

ápr. 15. 21:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
53%

Hány évesek vagytok?

Ha bejutott a hüvelyedve a sperma akkor van esélyük.

Bár nagyon fura h nem a farkával juttata beléd.

ápr. 15. 21:24
 2/21 anonim ***** válasza:
92%
Jesszus.... 😂
ápr. 15. 21:44
 3/21 anonim ***** válasza:
93%
De milyen érdemi választ szeretnél? Stimulált hónapban, ebben a rövid intervallumban együtt kellett volna lennetek, erre ő elintézte magát? Az érdemi válaszom, hogy bazd le, mint a pöngős malacot.
ápr. 15. 22:59
 4/21 anonim ***** válasza:
91%
Nem igazán. Fecskendővel kellett volna, ha már nehezetekre esik havi 1x szexelni. Tanulság: Tartsatok otthon fecskendőt és steril poharat.
ápr. 16. 00:33
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi van?
ápr. 16. 00:51
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kicsit off, de ha jól sejtem te is magadnak fogod szülni azt a gyereket, nem kettőtöknek
ápr. 16. 03:06
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyit nem tudzok, hogy mi kell a gyerek nemzéshez, nem kéne stimulálni. Attól, hogy ujjal a hüvelyedbe kened nem lehetsz terhes.
ápr. 16. 07:18
 8/21 NemFogodKitalálni ***** válasza:
88%
Nem tudom, csak nekem furcsa, hogy még lefeküdni sem képesek egymással? Éjszaka felkelti a férje, hogy megoldotta magának? Bakker, nekem a férjem bármennyire fáradt, bármennyire stresszes, összebújáshoz mindig van kedve. Ez milyen már, hogy megoldja magának? Nem beszélve arról, hogy a spermiumok szobahőmérsékleten 1-2 percen belül elpusztulnak. Meg ujjal magadba kenni? Ne haragudj, de ti tanultátok, hogy hogyan “készül” a gyerek? Mit akarsz tőle, ha még lefeküdni sem képes veled?
ápr. 16. 08:04
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Még jó, hogy ezzel nem hívtad fel a dokit...

Ha nem megy a szex, akkor inkább ugorjatok egyből az inszemre vagy lombikra, ott úgyis magának kell megoldani.

ápr. 16. 08:09
 10/21 anonim ***** válasza:
82%

Imáfok ide feljönni. Itt tényleg van mindig lejjebb.

Én már ott kiakadtam volna, h nem képes elélvezni.

9évünk alatt 1x nem fordult ilyen elő.

Majd felkelt, hogy kiverte magának?! Hát én is kivertem volna. a fogait kb.

Maximum 1-2% esélyt látok rá. Lehet még ennyit sem.

Szerintem ne eröltessétek a gyereket ilyen kapcsolatra, ennyi észre.

ápr. 16. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!