Dpo 9 lehet pozitiv?

Figyelt kérdés
Sziasztok masodik babat szeretnénk es mar 6 honapja probalkozunk teszteltem dpo 9-10 vagyok kb szabad szemmel a teszten szinte nem lathato a pozi csík de betettem negativ effekte es úgy van ott valami csíkocska valami nagyon halvány. Szerintetek remenykedhetek ? Volt mar valaki ilyen helyzetben? Egy par biztato őszinte komment jol esne.

ápr. 27. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én őszinte kommentet tudok írni: ha szerkesztgetni kell, negatívba rakni, akkor biztos, hogy nem pozitív. Lehet még az.
ápr. 27. 16:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A regans helye szemmel látható a teszten, mivel ott más az anyaga. Ilyen korán valószínűleg azt látod. Várd meg, míg késik, semmi értelme ilyen korán tesztelni.
ápr. 27. 17:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Őszintén? Nem voltam még ilyen helyzetben, mert én azt a pénzt másra is el tudtam költeni, mint hogy találgassam, terhes vagyok-e, pont úgy, mint teszt nélkül.

Biztatás: Lehet még+, attól, hogy most nem az.

ápr. 28. 00:20
 4/5 anonim ***** válasza:

7 évig vártuk a csodát, láttam már mindent is xD

Ha pozi lesz az korán is egyértelműen látszani fog, hogy színes csík. 9.dpo full hómező másnap 10.dpo halvány csík (fotózhatatlan), de szemmel még a színe is látszott. 4 szer voltam terhes. 2 baba lett. Mindig 10.dpo-n lett csak halvány pozi a teszt. 11.dpon már fotón is látszott. Nem kell szerkeszteni, ha pozitív lesz, nem lesz kérdés benned, hogy az e.

Még simán lehet 2-3nap múlva pozitív teszted. Ez a pár nap semmit nem oszt nem szoroz. Utána jobb esetben közel 9 hónapig terhes az ember xD

Türelem. Ez fog kelleni a baba érkezése után is. Ha most nincs, akkor mi lesz később? ;)

ápr. 28. 01:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek , ujabb tesztet csinaltam 10es erőségűt negativ lett teljesen. Ugy erzem sikertelen lett a hónap. Na nembaj majd a kövi. Nem adjuk fel😊❤️
ápr. 28. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!