Elő váladéktól teherbe lehet esni?

Mi előtt?
Közben is termelődik.
Lehetsz terhes, simán.

Az előváladékban nincs ondó, nem ugyanott termelődik, viszont az előző aktusból még maradt bent bőven.
A törölgetés az semmit nem ér.
6 nap késés után már lehet tesztelni.

Én 16 évesen még vígan játszottam versenyautókkal, és a sulival voltam elfoglalva. Mi a f történt az utóbbi időben?
Egyébként igen, lehetsz terhes, ha az ovuláció környékén sikerült ezt kivitelezni. Csináltass tesztet, és ha pozitív, akkor szólj egy felnőttnek!

Előváladéktól nem, de az előváladék tartalmazhat spermiumot, aminek kicsi az esélye.
Annak meg pláne kicsi az esélye hogy spermium nélkül, vagy akár spermiummal is teherbe essen így valaki.
A párok amikor eldöntötték hogy gyereket vállalnak általában átlagban 1 évig próbálkoznak előtte, mire összejön, lehet nem pontos statisztika, de azt mutatja hogy sok spermiummal se mindig jön össze a teherbe esés. hát még kevéssel.
de a matematikai esély megvan, én pl sose védekeztem párkapcsolatban, és nem lett gyerekem

Ja, általában.
Általában meg egy erős, fiatal szervezetnek védekezés nélkül elég egy alkalom is.
A törölgetés meg kihúzom előtte nem védekezés. Kevés eséllyel, de lehet.
6 nap késésnél meg egy teszt jobb lenne, mint statisztikákat meg kérdéseket bújni, hátha nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!