Lenne pár kérdésem, esetleg jártas a témában valaki?
Figyelt kérdés
Ez az első hónap hogy elkezdtem figyelni a testem jelzéseit. Mikor vagy egyáltalán van e ovuláció.
A ciklus 16. napján pozitív lett az ovulációs teszt délután (reggel nég nem volt) termékeny nyák is volt, innen tudtam hogy biztos pozi lesz a teszt és ezért csináltam délután is.
Délután együtt voltunk a párommal, reggel már a teszt gyengébb volt és a hőm is 36.2-ről leesett 35.8-ra. A tesztem most már jóval gyengébb, tehát negatív, viszont iszonyú petefészek görcseim vannak az ovuláció miatt.
Az egyik kérdésem az lenne, hogy ilyenkor a pozitív teszt után mikor már negatív még lehet sikeres az együttlét? Vagy a tegnap délutáni lehet inkább a nyerő?
És ha a hő meg fog most emelkedni akkor biztos megtörtént a tüszőrepedés?
máj. 7. 17:58
1/3 anonim 

válasza:

Valószínűleg a nyerő a tegnapi lesz, de semmit nem veszítesz, ha ma is együtt vagytok. Bocs, de csak most láttam, remélem, nem arra vártál, hogy valaki mondja meg🤣
2/3 A kérdező kommentje:
Dehogy😅 de kiváncsi voltam.
máj. 8. 04:33
3/3 anonim 

válasza:

Ha pozitív az LH teszt az nem azt jelenti,hogy abban a pillanatban van ovuláció, hanem, hogy 12-24 órán BELÜL fog megtörténni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!