Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy erős csík negatív és egy...

Egy erős csík negatív és egy negyed pozitív csík. Ugye nem lesz pozitív?

Figyelt kérdés
Reggel akartam tesztelni az első wcnél de miután pisiltem jutott eszembe. A következő már picire sikeredett de beleraktam a tesztet. Azt hiszem vennem kell még egy tesztet. Már volt ezt elcseszni.
júl. 6. 09:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Milyen a negyed pozitív teszt ?😄 kép? A negatív mikor készült és mikor ez a pozitív?
júl. 6. 09:06
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Ha időn belül jött elő a második csík akkor holnap után reggeli vizeletből tesztelnék. Nagy eséllyel pozitív lesz. Ha most ilyen halvány akkor biztosabb 2 napot várni, akkor már ha pozitív az elég erős lesz hogy ne kelljen röntgen szemmel nézni
júl. 6. 09:06
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz pozitív, mert szerintem már az
júl. 6. 09:40
 4/14 A kérdező kommentje:

Teljes hosszában van negatív és kb 2mm hosszban a pozitív.

Most vettem 3doboz tesztet. Hazaérek egyet csinálok.

júl. 6. 09:57
 5/14 A kérdező kommentje:
Amit az előbb csináltam egyértelműen negatív.
júl. 6. 10:34
 6/14 anonim ***** válasza:
83%
nincs olyan, hogy 2 mm pozitív. Vagy van csík, vagy nincs.
júl. 6. 11:32
 7/14 babyboom567 ***** válasza:
100%
Fotózd már le a teszteket,és töltsd fel ide,hogy megnézzük, mert értelmetlen amit beszélsz
júl. 6. 11:49
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig vannak itt ilyen szellemi fogykosok, akik egy tesztet nem tudnak értelmezni 🙈🙉🙊 már azt sem értem mikor feltöltik a teszteket, minek?
júl. 6. 12:25
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
1 csík negatív, 2 csík pozitív, abban az esetben is pozitív, ha halvány a második csík. Halvány lehet attòl, hogy korán teszteltél, vagy akár kémiai is lehet.
júl. 6. 12:37
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem halvány neki a csík hanem a tesztcsík helyén nem lett végig festve az indikátor ahogy kell, és a csík fele hiányzik. Hibás a termék. 2-es vagyok.
júl. 6. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!