Egy erős csík negatív és egy negyed pozitív csík. Ugye nem lesz pozitív?
Figyelt kérdés
Reggel akartam tesztelni az első wcnél de miután pisiltem jutott eszembe. A következő már picire sikeredett de beleraktam a tesztet. Azt hiszem vennem kell még egy tesztet. Már volt ezt elcseszni.júl. 6. 09:00
1/14 anonim 

válasza:

Milyen a negyed pozitív teszt ?😄 kép? A negatív mikor készült és mikor ez a pozitív?
2/14 anonim 

válasza:

Ha időn belül jött elő a második csík akkor holnap után reggeli vizeletből tesztelnék. Nagy eséllyel pozitív lesz. Ha most ilyen halvány akkor biztosabb 2 napot várni, akkor már ha pozitív az elég erős lesz hogy ne kelljen röntgen szemmel nézni
3/14 anonim 

válasza:

Nem lesz pozitív, mert szerintem már az
4/14 A kérdező kommentje:
Teljes hosszában van negatív és kb 2mm hosszban a pozitív.
Most vettem 3doboz tesztet. Hazaérek egyet csinálok.
júl. 6. 09:57
5/14 A kérdező kommentje:
Amit az előbb csináltam egyértelműen negatív.
júl. 6. 10:34
6/14 anonim 

válasza:

nincs olyan, hogy 2 mm pozitív. Vagy van csík, vagy nincs.
7/14 babyboom567 

válasza:

Fotózd már le a teszteket,és töltsd fel ide,hogy megnézzük, mert értelmetlen amit beszélsz
8/14 anonim 

válasza:

Még mindig vannak itt ilyen szellemi fogykosok, akik egy tesztet nem tudnak értelmezni 🙈🙉🙊 már azt sem értem mikor feltöltik a teszteket, minek?
9/14 anonim 

válasza:

1 csík negatív, 2 csík pozitív, abban az esetben is pozitív, ha halvány a második csík. Halvány lehet attòl, hogy korán teszteltél, vagy akár kémiai is lehet.
10/14 anonim 

válasza:

Szerintem nem halvány neki a csík hanem a tesztcsík helyén nem lett végig festve az indikátor ahogy kell, és a csík fele hiányzik. Hibás a termék. 2-es vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!