Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Július 29-én kellett volna...

Július 29-én kellett volna megjönnie a menstruációmnak, ma augusztus 2 van és még nincs. A teszt negatív, de nem vagyok nyugodt. 8 hónapja szoptatom a kisfiam és eddig napra pontosan jött. Higgyek a tesztnek vagy még nincs kizárva?

Figyelt kérdés
Volt védekezés nélküli együttlét termékeny napokon

2025. aug. 2. 17:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ismételd meg a tesztet.

Viszont szoptatás alatt ez előfordulhat.

2025. aug. 2. 17:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"védekezés nélküli együttlét termékeny napokon"

EZ okozhat terhességet

2025. aug. 2. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:
43%
Ha szoptatsz még akkor elvileg blokkolva van az ovulációd. Persze 8 hónap már azért elég sok idő, hogy már rendes ovuláció is lehessen
2025. aug. 2. 23:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem. Úgy veszem ki a kérdésből, hogy nem akarsz terhes lenni, mert azt írtad, nem vagy nyugodt... Közben meg védekezés nélkül együtt voltatok termékeny napokon. Egyébként szoptatás alatt (sőt alapesetben is )előfordulhat, hogy késik. Viszont a szoptatás nem véd. Kétszer is teherbe estem szoptatás alatt (tervezett volt), szóval ha nem szeretnél, akkor védekezzetek.
2025. aug. 3. 09:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Az Aviva torna pánik gyakorlatat, ha csinálod meg fog jönni
2025. aug. 4. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Augusztus22-ènvoltazelsőnapja a menstruációmnak.Mindig 5napos ès 28 ciklusom.Szeptember22èn nem jöttmegtehátakkor7napotkèsik.4pozitívtesztvan1reggeliv...

2024. szeptember 27. 16:41 Az üzenet: Augusztus 22-èn volt az első napja a menstruációmnak. Mindig 5napos ès 28 ciklusom. Szeptember 22èn nem jött meg tehát akkor 7napot kèsik. 4pozitív teszt van 1 reggeli vízeletből a többi 3 mind délutáni. Október 8-ra van időpont...

Augusztus 31-én progeszteron vérvizsgálaton jártam, ciklus 22.napján. Rendszeres, 30 napos ciklusaim vannak, menstruációm 4-5napos. Megérkezett az eredmény!?

Progeszteron:12,94 nmol/L Menopauza után: <2.32 nmol/L Follikuláris fázis: <4.45nmol/L Midluteális fázis: 14.12-89.14 nmol/L Luteális fázis: 10.62-81.28 nmol/L Terhesség 1. Trimeszter:35.68-286.20 nmol/L Ovuláciom naptár szerint augusztus 26-án volt, viszont...

Volt már valakinek ilyen? Általában 32 naposak a ciklusaim,5 napos menstruációval, de augusztus elején elmult a menstruációm, és 2 hétre rá, az...

Dokihoz csak jövő héten tudok menni. A tapasztalataitokra lennék kíváncsi, volt már valakinek ilyen, és mitől volt? (Szeretnénk már babát, de még nem jött össze)

Terhes vagyok?

Augusztus óta az az harmadik honaoja a menstruációm napjai csökkennek előtte 7 napig volt meg most három hónapja csak 3 napig. Csinaltam tesztet 3 hónapja ami pozitív volt de mivel megjött igy úgy gondoltam hogy tuti nem vagy mégis

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!