Bevettem egy Cataflam Dolo-t, mert annyira fájt a fejem, ez befolyásolja a beágyazódást?
Figyelt kérdés
Még nem vagyok terhes, a napokban a beágyazódás kéne, hogy megtörténjen.nov. 3. 14:29
2/3 A kérdező kommentje:
Tudom hogy terhesség alatt nem szabad szedni, de nem vagyok hivatalosan terhes, ezért bátorkodtam, mert pokolian fájt a fejem, és így nem tudtam dolgozni rendesen. Csak aztán megijedtem, hogyha esetleg ebben a hónapban összejönne, remélem nem szúrtam ezzel el.
nov. 3. 15:25
3/3 anonim 

válasza:

válasza:Semmit nem befolyásol, de én amikor próbálkoztam babával, már olyan fájdalomcsillapítót tartottam otthon, amit terhesen is lehet szedni. Ha összejön, úgyis le kell cserélni, amíg meg nem, nem agyalsz ilyeneken. De nyugi, ha nem sikerül, nem emiatt, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!