Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbeesésnél szokott lenni,...

Teherbeesésnél szokott lenni, “mintha megjönne érzés?”

Figyelt kérdés
5napja kb csináltam egy tesztet ami negativ lett, akkor voltam a nemvárt előtt 5 nappal a hasam szurkál 3 napja de nagyon gyengén, tapasztalataitok alapján van esély arra, hogy sikerült?
nov. 3. 16:06
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
75%
5 nappal előtte még semmit nem mutat a teszt, az csak marketingfogás a dobozokon. Ha nem jön meg, tesztelj, és kiderül..de szerintem ilyen tünetekkel meg fog jönni (persze én kívánom, hogy ne legyen igazam!), nekem amikor terhes voltam, semmi ilyen tünetem nem volt, pedig amúgy én menstruációkor terhesség előtt mindig nagyon-nagyon durván gorcsoltem. De terhesen nem, mondjuk semmi más se volt, csak mellfeszules 6. Héttől pár hétig, aztán az sem
nov. 3. 16:20
 2/25 A kérdező kommentje:
Én azért reménykedem, mert mensi előtt 1 sőt 2 nappal mindig erősen görcsölök, most meg épp halványan néha kis szurkálást
nov. 3. 16:22
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az elején végig nagyon erősen megvolt ez a “na most fog megjönni” érzés, még a 6-7.héten is. Teljesen problémamentes terhesség volt, egészséges kisfiam született.
nov. 3. 16:46
 4/25 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Isten éltesse. Mennyi idős már?
nov. 3. 17:15
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Köszi, most màr 3,5 éves :)

Van egy 22 hónapos húga is, és egyébként én nála is éreztem hasszúrkálást, így visszagondolva.

nov. 3. 17:21
 6/25 A kérdező kommentje:
Isten éltesse őket! Én is annyira szeretném ha most sikerülne.. a férjemmel nemrég volt az esküvőnk 7 éve vagyunk együtt, eddig mindig védekeztünk odafigyeltünk, de mostmár nagyon szeretnénk, készen állunk ra
nov. 3. 17:23
 7/25 A kérdező kommentje:
Szeptemberben kezdünk el először próbálkozni, de akkor már ovu után voltam, októberben megint, de nem sikerült, annyira remélem, hogy most igen
nov. 3. 17:26
 8/25 anonim ***** válasza:
Azért a marketingfogás nem igaz. 10-es teszt nekem kimutatta, és pontosan tudtam az ovuláció idejét. 12 hetes kor előtt uh-val is napra pontosan lehet tudni a méretek alapján. De abban igazad van, hogy a hcg mindenkinél más, így lehetséges, hogy valakinek csak 3-4 nappal előtte mutatja. A 6 nap az inkább leghamarabbi dátum.
nov. 3. 17:54
 9/25 A kérdező kommentje:
A wc papiron ma olyan kis folyasra lettem figyelmes, mint ovulaciokor. Mint a tojasfeherje, ovulaciokor szokott nekem ilyen lenni, a petefeszkem is szokott fajni olyankor. Maskor ovun kivul nem lettem figyelmes, arra, hogy lett volna ilyen
nov. 3. 18:18
 10/25 anonim ***** válasza:
Azért mert eddig nem figyelted ezeket a jeleket. Nekem nagyon erős pms volt terhesen, mindig azt hittem, hogy megjon, nagyon fájt a derekam. Sogornomnek ugyanez volt, mikor terhes lett.
nov. 3. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!