Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi idő után letettek...

Mennyi idő után letettek terhesek orvos segítsége nélkül?

Figyelt kérdés

Mármint csak úgy spontán, kezelések nélkül.

Azt látom 4 hónap alatt mindenki teherbe esik kb.

nov. 4. 08:45
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ez elég szomorú, hogy a mindenkibe se férek bele☹️ Én 5, és vetélés lett. Aztán másodszor is 5.
nov. 4. 08:47
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
8 hònap, ebből 2 kémia, harmadjára sikerült.
nov. 4. 09:09
 3/35 anonim ***** válasza:
100%
Én kb. 2 hónap után először, de sajnos decemberben elvetéltem, aztán nyár végén volt egy kémiaim, majd következő januárban volt megint pozitív tesztem, ő megszületett már több, mint 3 éve.
nov. 4. 09:11
 4/35 anonim ***** válasza:
96%

Először 3 hónap után, aztán amikor a fiam 1,5 éves volt, sikerült ismét 3 hónap után, de vetélés lett a vége. Azóta rengeteg egészségügyi problémám lett, amihez kellenek orvosok, de javarészt az én "munkám" lesz helyretenni magam.

Szóval összességében januárban lesz 2 éve (a vetélést is beleszámolva) hogy sikertelenül próbálkozunk. Ebben volt pár hónap amikor elengedtem.

Múlt hónapban volt egy kémiaim.

Most vagyok azon a ponton, hogy megteszek 100%ig mindent azért, hogy végre sikerüljön.

Kisfiam már 3 éves, kisebb korkülönbséget szerettem volna, de most már annak örülnék, ha végre sikerülne.

nov. 4. 09:32
 5/35 anonim ***** válasza:
90%
Nekem 6 honap volt. De en azt gondolom, ez nem verseny. En nem erzem magam kevesebbnek, hogy “csak” fel ev alatt sikerult, mas meg remelem amiatt nem erzi magat tobbnek, hogy az elso aktusbol terhes lett.
nov. 4. 09:34
 6/35 anonim ***** válasza:
100%

Mi számít orvosi segítségnek?

Első baba nehezen jött, ott mindenféle kezélés is volt előtte, volt egy endometriózis műtétem is, de végül spontán, ágyban hoztuk össze 2,5 év után.

A második baba simán jött, 7. próbálkozós hónapban. Itt konkrétan tényleg semmilyen orvosi beavatkozás nem volt annak érdekében, hogy megfoganjon, de ovulációs tesztet használtam, illetve a pajzsmirigy gyógyszerem, amit életem végéig kell szednem amúgy is, azt nyilván szedtem. Meg nyilván az is hozzátett, hogy a első baba születése után amíg nem kezdtünk próbálkozni másodikkal, addig egy komponensű fogamzásgátlót szedtem folyamatosan, hogy az endometriózis ne tudjon kiújulni.

A környezetemben nagyon ritka akinek ilyen hipp-hopp összejön, főleg több gyerek egymás utan. Akinek hamar összejött annak is vagy az első vetélés lett vagy a második baba előtt volt vetélése.

nov. 4. 09:38
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
1.5 év
nov. 4. 09:39
 8/35 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ez nem egyszerűen egyéni, de még egy nőnél is nagyon változó.

A lányommal terhes lettem az első hónapban; három évre rá volt egy ikerterhességem, az is a 2. hónapban sikerült, de vetéléssel végződött a 11. héten. Ezt követően egyetlen egyszer sem sikerült teherbe esnem (20 és 23 voltam a két terhességnél)

nov. 4. 10:00
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
3 hónap, 1 hónap, 3 hónap.
nov. 4. 10:02
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
3 hónap, 12 hónap
nov. 4. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!