Mennyi idő után letettek terhesek orvos segítsége nélkül?
Mármint csak úgy spontán, kezelések nélkül.
Azt látom 4 hónap alatt mindenki teherbe esik kb.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Először 3 hónap után, aztán amikor a fiam 1,5 éves volt, sikerült ismét 3 hónap után, de vetélés lett a vége. Azóta rengeteg egészségügyi problémám lett, amihez kellenek orvosok, de javarészt az én "munkám" lesz helyretenni magam.
Szóval összességében januárban lesz 2 éve (a vetélést is beleszámolva) hogy sikertelenül próbálkozunk. Ebben volt pár hónap amikor elengedtem.
Múlt hónapban volt egy kémiaim.
Most vagyok azon a ponton, hogy megteszek 100%ig mindent azért, hogy végre sikerüljön.
Kisfiam már 3 éves, kisebb korkülönbséget szerettem volna, de most már annak örülnék, ha végre sikerülne.

válasza:

válasza:Mi számít orvosi segítségnek?
Első baba nehezen jött, ott mindenféle kezélés is volt előtte, volt egy endometriózis műtétem is, de végül spontán, ágyban hoztuk össze 2,5 év után.
A második baba simán jött, 7. próbálkozós hónapban. Itt konkrétan tényleg semmilyen orvosi beavatkozás nem volt annak érdekében, hogy megfoganjon, de ovulációs tesztet használtam, illetve a pajzsmirigy gyógyszerem, amit életem végéig kell szednem amúgy is, azt nyilván szedtem. Meg nyilván az is hozzátett, hogy a első baba születése után amíg nem kezdtünk próbálkozni másodikkal, addig egy komponensű fogamzásgátlót szedtem folyamatosan, hogy az endometriózis ne tudjon kiújulni.
A környezetemben nagyon ritka akinek ilyen hipp-hopp összejön, főleg több gyerek egymás utan. Akinek hamar összejött annak is vagy az első vetélés lett vagy a második baba előtt volt vetélése.

válasza:Kérdező, ez nem egyszerűen egyéni, de még egy nőnél is nagyon változó.
A lányommal terhes lettem az első hónapban; három évre rá volt egy ikerterhességem, az is a 2. hónapban sikerült, de vetéléssel végződött a 11. héten. Ezt követően egyetlen egyszer sem sikerült teherbe esnem (20 és 23 voltam a két terhességnél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!