Mennyi idő után letettek terhesek orvos segítsége nélkül?
Mármint csak úgy spontán, kezelések nélkül.
Azt látom 4 hónap alatt mindenki teherbe esik kb.

válasza:

válasza:Én a mázlista csoportba tartozom, de van egy ilyen furcsa érzésem, hogy a gyerek is "tudja" mikor akar jönni.
Mi pl. egyetlen esélyt adtunk, mert bizonytalanok voltunk, hogy akarjuk-e, gondoltuk ha jön, jön, ha nem nem... de "kihasználta" azt az egy esélyt :)...
A húgom, mikor megtudta hogy terhes vagyok, teljesen bezsongott, hogy most akkor nekik is azonnal, pedig költözködés, felújítás miatt csak fél évvel később akartak "belekezdeni". Nekik nem jött egészen addig, amíg be nem fejezték a felújítást, és amikor amúgy is próbálkozni akartak, ha jól tudom a 6. vagy a 7. hónapban sikerült "végül".

válasza:5 év és vetélés lett. Fiatalok voltunk, úgy voltunk vele, jön amikor jön. Aztán a vetélés után kiderült a pajzsmirigy gond meg az IR. Ahogy kezelve lettem jött is a siker.
Szóval mérlegelni kell. Orvosi segítséggel megspórolhat az ember hosszú éveket, minden hónapban a sikertelenség stresszét. Bánom, hogy nem foglalkoztam komolyabban vele. Azóta már van két gyermekünk. Spontán jött mindkettő, a másodikra 4 évet vártunk.

válasza:

válasza:

válasza:3 ev volt az elso. Kaptam 1 doboz gyogyszert es az elso honapban terhes lettem (valami hormonom magas volt es nem volt peteérés). Elobb kellett volna mennem,de nem volt surgos.annyira.
A 2.gyerek a 2.hónapban.:)

válasza:

válasza:6 hónap után volt egy kémiaim, aztán a 11 hónap után még egy, majd 14 hónappal a próbálkozás kezdete után sikerült, de missed ab. lett. 22 hónapnyi éleslövészet után végre terhes is maradtam és egészséges babánk született :). A testvérére csak 3 hónapot kellett várnunk, pedig még szoptattam is akkor.
Az egyik barátnőmnek az első gyerek elsőre összejött, a másodikra 2 évet vártak.

válasza:30 évesen 1. hónap, 34 évesen 2. hónap
De hogy mit nyertem vele, tartós beteg autista az egyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!