Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mára / holnapra nem várom,...

Mára / holnapra nem várom, más is van így?

Figyelt kérdés
Nem merek tesztelni, teszteltem napokkal ezelőtt, azok még negatívak voltak, most meg nagyon erős mindjártmegjön érzésem van, de még semmi. Hányingerem van, nagyon éhes vagyok, fáj a mellem, görcsöl a hasam, és valamiért nagyon hamar elfogy a levegőm, ami fura, ilyen nem szokott lenni menszi előtt. Nem merek most újra tesztelni, nem akarok több negatívat látni. Vér még nincs, úgyhogy remény még van... Ki van még hasonló cipőben? Ti hogy vagytok?
márc. 3. 16:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
Csak szólok, még ha terhes is lennél, ezeknek a tüneteknek semmi köze hozzá. Ha holnap nem jön meg, csinálsz egy tesztet. Ennyi
márc. 3. 16:32
 2/11 anonim ***** válasza:
68%
Már ma is csinálhatsz, ha terhes vagy halványan mutatni fogja.
márc. 3. 16:33
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy mikor csináljak tesztet, ahogy írtam, nem szeretnék most tesztet csinálni. És voltam már terhes, és voltak az elején tüneteim, úgyhogy igenis lehet hozzá köze. Ettől még most félek, ez nem terhesség. Csak az érdekelt, van -e más is, aki a napokra nem várja. Ennyi
márc. 3. 16:38
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem semmi okod nem volt rá, hogy ilyen felindulásból válaszolj most nekünk vissza, egyikünk sem írt semmi rosszat :)
márc. 3. 17:50
 5/11 anonim ***** válasza:
81%
Ha csinálsz tesztet, legalább tudni fogod, hogy terhesség e vagy sem, és nem fogsz félni, mert így most csak reménykedsz, hátha terhesség, meg közben parázol.
márc. 3. 17:56
 6/11 anonim ***** válasza:
82%

Simán lehet terhesség.

Én nagyon szurkolok neked.

Én is voltam így, minden pms tünetem megvolt mégis terhes voltam.

márc. 3. 19:02
 7/11 A kérdező kommentje:
Többieknek köszönöm a válaszokat
márc. 3. 19:51
 8/11 anonim ***** válasza:
59%
Holnapra vártam, mára megjött hála az égnek. Hát kb ùgy örültem neki, mint amikor megtudtam, hogy terhes vagyok a fiammal. Nem akarlak elkeseríteni, de a tünetek inkább arra utalnak, hogy megjön. Hányingered a terhességtől még nem lehet, pms-től igen.
márc. 3. 20:37
 9/11 anonim ***** válasza:
78%
Hogy vagy kérdező? Én is így vagyok. Én mondjuk kapok levegőt :D brutálisan feszülnek a melleim. Hát remélem nem jön meg. Drukkolok!! :)
márc. 4. 06:56
 10/11 A kérdező kommentje:
Még nem jött meg, de nagyon úgy érzem, hogy meg fog... de az előző terhességemnél is biztos voltam benne, hogy megjön, nem is teszteltem 5 nap késésig... :D úgyhogy még reménykedek. Én is nagyon szorítok neked!!!!
márc. 4. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!