Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruacio elott 3 nappal...

Menstruacio elott 3 nappal lehetseges teherbe esni ha kihuzta idoben?

Figyelt kérdés
márc. 8. 02:20
1 2
 1/19 Minii Vikii ***** válasza:
81%
Nagyon kicsi az esély, mert már túl vagy a termékeny időszakon.
márc. 8. 03:32
 2/19 anonim ***** válasza:
91%

Ha tényleg 3 nap múlva kell megjönni, akkor esélytelen.

DE minden esélylatolgatás attól függ hogy mennyire biztos a ciklusod.

Nem látsz magadba. Ha tévedsz és ebben a hónapban később volt ovulációd és nem 3 nap az a 3, hanem több...

na úgy lehet teherbe esni.

A kihúzza nem védekezés, ahogy a ciklus számolgatása sem.

márc. 8. 05:39
 3/19 anonim ***** válasza:
79%
Én előtte két nappal estem teherbe.(Vagyis akkor voltunk együtt). Megjött utána ahogy kellett.DE első tabi mentes hónapom volt hosszú idő után, doki azt mondta valószínű az kavart be, előfordulhat ilyenkor dupla peteérés vagy akármi. Utólag már csak tippelgetni lehet.
márc. 8. 08:19
 4/19 anonim ***** válasza:
61%
Igen.
márc. 8. 08:25
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha követed a ciklusod lh teszttel vagy hőgörbével és valóban túl vagy az ovun legelább 3 napja, akkor lehetetlen. Ha nem követed, akkor nem tudhatod nem e csúszott most két hetet az ovu...
márc. 8. 09:10
 6/19 anonim ***** válasza:
81%

Ha valóban menstruáció előtt vagy 3 nappal, akkor LEHETETLEN, mert nincs minek megtermékenyülnie.

Ha viszont 3 nappal vagy ovu előtt, akkor viszont van esély.

márc. 8. 09:50
 7/19 anonim ***** válasza:
72%
Menstruáciò előtt 3 nappal nem eshetsz teherbe ne aggòdj.
márc. 8. 10:51
 8/19 A kérdező kommentje:
Telefonon kovetem naptarral, elvileg ma kellett volna megjonnie mennyi ra igy az esely?
márc. 9. 23:28
 9/19 Minii Vikii ***** válasza:
100%
Hany eves vagy? Ketlem hogyha 3 napja voltatok egyutt akkor teherbe estel volna. Stressz, kimerultseg es meg sok mas befolyasolhatja a menstruaciot, lehet csak kesik. Irj majd hogy mi a helyzet veled!
márc. 10. 00:18
 10/19 anonim ***** válasza:

A telefon nem lát beléd. A peteérésed napja sem óramű pontos kb egyik hónapban sem.

1-2-3-4 plusz mínusz nap teljesen normális.

Átlag hány naposak a ciklusaid, ha az előző 6 hónapot figyelembe veszed?

Most hány nap?

Átlag 14 nap a luteális fázis(ez általában elég stabil minden nőnél - már nem a 14 nap, hanem az adott szakasz egyéni hossza), ha mondjuk 3 nap múlva, akkor 11. napnál jártál. Az azért elég ritka, hogy valakinek a peteérése elcsússzon 10-14 napot, hogy ennyivel később legyen a peteérése.

Ehhez drasztikus életmódbeli változás kell, ami gátolja/lassítja a tüszőérést.

Ilyen a hirtelen fogyás, drasztikus diéta, irtózatos nagy stressz, aminél mindegyik nap gyomorgörcsben vagy.

Ez azért ritka.

Plusz időben is kihúzta, mégha mondjuk peteérés előtt is lettél volna. Ha meg nem történt előtte ejakuláció, akkor a húgycsőből sem tudott felvenni életképes spermiumot. A szivárgás pedig nagyon ritka. És akkor még mindig visszakanyarodhatunk oda, hogy valószínűleg nem 11 napot csúszott a peteérésed, hanem max 1-2-3 napot, ha normál ciklusod van

Mellesleg, ha ennyire félsz és nem vagy tisztában a működéssel, akkor vagy ne használj megszakítást védekezésre vagy pedig kezdj el tüneti hőmérőzni, amivel meg tudod határozni a peteérésed napját utólag, és akkor nem fogsz idegeskedni, és akár beléd is élvezhet, akkor sem fog történni semmi, mert peteérés után azt csináltok, amit akartok a következő menstruációig.

De ez csak a tüneti hőmérőzés(+termékeny nyák + LH teszt plusz biztosítéknak) és kiértékelt hőgörbe UTÁN lehetséges.

Ha csak hébe-hóba méregetsz, annak semmi értelme nincs.

Meg annak sem, hogy megszakítasz, de utána itt parázol.

márc. 10. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Menstruacio utan ket nappal lehet ovulacio? Ilyen hamar? Az egyuttlet vegen miert volt mehoszehuzodasom? Lehetseges lenne hogy termekeny napjaim vannak?

Ma reggel ugy ebredtem hogy szinte ,,folytam” el,olyan vizsgeru es sok volt-a parom meg nagyon beindult-a mehszajam nagyon fent lehetett mert ereztem hogy alig erinti-es mikor elment ereztem mintha fent megtelnek tole es ettol lett egy mehoszehuzodasom egybol-meg ilyen...

Lehetseges hogy erhes vagyok?

Ha ovulacio utan b 7-8 nappal derekfajast es enyhe gorcsolest érzek, és megfog jonni érzes. Nem vártig még van 2 napom . Tegnap csinaltam tesztet negativ lett.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!