12 dpon negatív teszt?
11 Dpon teszteltem xepil 10es tesztel negatívat.
12 dpon teszteltem xepil 25sel negatívat. Engedjem el ezt a hónapot? 9dpon délután volt egy kis világos barna vérzés amit csak a fehérnemun láttam egy csepp volt de azóta semmi. Akkor elkezdtem gorcsolni de mára már görcsöles sincs. Se mellerzekenyseg semmi tünet. Február 23 volt lh csúcs. Teszteljek a késes napján vagy ez már biztos nem lesz terhesség?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Annyira el vagyok keseredve. Masfél éve vezetem a görbéket. A luteálisom 12-13 nap, de lefelé csúszik mielőtt megjön. Mar reggel biztos voltam benne, hogy pozitív lesz, és így még rosszabbul esett.Csatolom a görbémet.Esetleg volt barki hasonló cipőben és végül még is...
11 Dpon negatív 10es xepil teszt. 30-35 naposak a ciklusaim. Lehet még pozitív? Lh csúcs február 23 volt ami utána szépen halvanyodott.
Ma kellett volna megjonnie, reggel teszteltem de teljesen negatív lett. :( azóta se jött meg. Van más akinek a nem bár után 1-2-3 nappal lett pozitív?
Megnyugodhatok? Van egy fiam, semmi olyat nem érzek, mint vele. Ott már voltak jelek teszt előtt is. Kiszakadt az òvszer. Holnapután kell, hogy megjöjjön.
Sziasztok! Szerintetek? • Febr. 2–3. → tojásfehérje nyák • Febr. 2. este → együttlét • Valószínű ovuláció: febr. 3–4. • Febr. 8–9. → rózsaszín/barnás pecsételés egy napig (kb. 5–6 DPO) • Több PMS-szerű tünet (pattanás, hasmenés, vizelési inger, „mindjárt...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!