Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 12 dpon negatív teszt?

12 dpon negatív teszt?

Figyelt kérdés

11 Dpon teszteltem xepil 10es tesztel negatívat.

12 dpon teszteltem xepil 25sel negatívat. Engedjem el ezt a hónapot? 9dpon délután volt egy kis világos barna vérzés amit csak a fehérnemun láttam egy csepp volt de azóta semmi. Akkor elkezdtem gorcsolni de mára már görcsöles sincs. Se mellerzekenyseg semmi tünet. Február 23 volt lh csúcs. Teszteljek a késes napján vagy ez már biztos nem lesz terhesség?

márc. 8. 19:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondoltad, hogy érdemes 25-össel tesztelni egy nappal a negatív 10-es után? Tesztelj ha nem jön meg, persze. Még bármi lehet, így hogy ma nem 10-essel teszteltél. Nekem anno a 7. dpo-n volt beágyazódási vérzés, rá 3 napra már pozi volt a 25-ös napközben is. De nekem hamar és gyorsam emelkedett a hcg, ami nem mindenkinél egyforma.
márc. 8. 19:48
 2/4 anonim ***** válasza:
3 nappal beágyazódási vérzés után mindig pozi lesz halványan a 10-es teszt. Én 12 dpo-n elengedném.
márc. 8. 20:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Elengedném, sajnálom. Esetleg még egy 10-est el lehet lőni, de nem valószínű.
márc. 9. 09:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Én egy sima 1000 ftos facellet még ellőnék 2 nap múlva. Ha semmi akkor elengedném.
márc. 10. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Hőgörbe, negatív teszt, 14. dpo?

Annyira el vagyok keseredve. Masfél éve vezetem a görbéket. A luteálisom 12-13 nap, de lefelé csúszik mielőtt megjön. Mar reggel biztos voltam benne, hogy pozitív lesz, és így még rosszabbul esett.Csatolom a görbémet.Esetleg volt barki hasonló cipőben és végül még is...

11 Dpon negatív teszt?

11 Dpon negatív 10es xepil teszt. 30-35 naposak a ciklusaim. Lehet még pozitív? Lh csúcs február 23 volt ami utána szépen halvanyodott.

Ha a nemvárt napján negatív a teszt, van még esély hogy terhes legyek?

Ma kellett volna megjonnie, reggel teszteltem de teljesen negatív lett. :( azóta se jött meg. Van más akinek a nem bár után 1-2-3 nappal lett pozitív?

11 dpo negatív lett az érzékeny teszt?

Megnyugodhatok? Van egy fiam, semmi olyat nem érzek, mint vele. Ott már voltak jelek teszt előtt is. Kiszakadt az òvszer. Holnapután kell, hogy megjöjjön.

Negatív tesztek, lehet ennek még terhesség a vége?

Sziasztok! Szerintetek? • Febr. 2–3. → tojásfehérje nyák • Febr. 2. este → együttlét • Valószínű ovuláció: febr. 3–4. • Febr. 8–9. → rózsaszín/barnás pecsételés egy napig (kb. 5–6 DPO) • Több PMS-szerű tünet (pattanás, hasmenés, vizelési inger, „mindjárt...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!