Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szakavatott szemeket ide!...

Szakavatott szemeket ide! Ezen lát valaki második csíkot?

Figyelt kérdés

10.dpo, a kezemben tartva szépen látszik. A fotó erejéig szétszedtem, ez egy facelle teszt. Ugyan így nem adja vissza, de kérlek mondjátok, hogy ti mit láttok.

Persze egyelőre negatívnak tudom be, de annyira örülnék… 🥺

Én szétszedtem a tesztet, de kérlek ti ne szedjetek engem szét 😩

Van oka a korai tesztelésnek.

Íme a teszt:

[link]

márc. 31. 12:02
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:

[link]

🥰

ápr. 1. 09:40
 42/55 anonim ***** válasza:

14-es vagyok.

Na ezek mar pozik. :)

A tegnapi viszont, amit elsőre raktál fel, az negatív... legalábbis a kép amit felraktál, azon nem latszik.

Ne foglalkozz senkivel, amúgy is ez a normális, egyik nap még negatív másnap már lehet pozi. Pláne ideje korán végzett teszteknél.

Azért még légy türelmes, ha a mensi sem jelentkezik, akkor lehet kezdeni örülni. A legjobbakat kívánom:)

ápr. 1. 10:37
 43/55 A kérdező kommentje:

Köszi, pénteken- szombaton kellene megjönnie. Remélem nem fog :)

A legjobbakat neked is! :)

ápr. 1. 11:07
 44/55 anonim ***** válasza:
82%

Ez már pozi :)

Viszont ne haragudj, de picit túlzás, hogy azt mondod, 1 válasz volt csak kedves... Ezzel most minket is bántasz, mert csomóan voltunk, akik tök kedvesen válaszoltunk neked, még ha azt is írtuk, hogy negatívnak látjuk. És valljuk be, a tegnapi még tényleg negatív volt, de persze ez még nem jelentette azt, hogy nem vagy terhes, csak hogy korai a teszt.

Nyilván aki bunkózott, az tényleg fogalmazhatott volna szebben, de azért ne vegyél már mindenkit egy kalap alá :(

ápr. 1. 11:41
 45/55 anonim ***** válasza:

Kérdező nagyon nagyon örülök neked ♥️♥️♥️♥️ nagyon gratulálok ♥️♥️♥️

Kicsit megnyugtató is, hogy egyik nap nem látszik másik nap meg már ilyen egyértelmű ♥️♥️

Én sem engedem el még, akkor. Nekem facelle esküszöm derengett, elysiumon megjelent és mindkettőről eltűnt 😬😬

ápr. 1. 15:48
 46/55 anonim ***** válasza:
ápr. 1. 15:51
 47/55 anonim ***** válasza:
ápr. 1. 16:02
 48/55 anonim ***** válasza:
Egyébként tényleg azt írta valaki neked privátban, hogy teherbeejt? Uramisten... Azért elképesztő miféle trógerek vannak.
ápr. 1. 16:03
 49/55 anonim ***** válasza:

46,47

Sajnos ezek negatívak.

ápr. 1. 16:38
 50/55 anonim ***** válasza:
36. Ez negatív.
ápr. 1. 22:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

SOS! Kérem segítsen egy szakavatott bérszámfejtő. Jogosan kér-e a munkáltató utólag papír alapú tàppènzes papîrt?

Szakavatott bérszàmfejtő segítségét kèrem. Àltalános munkaviszonyban állok a munkàltatómmal. Egy műszak,napi 8 óra foglalkoztatás. A háziorvosom vidéki (200 km-el arrébb van) így a cèg felajánlotta,hogy a betegpapírjaimat elektronikus úton is eljutatthatom hozzàjuk...

Ma jött meg az eredmény,2 hét múlva tudok endokrinológiára menni. Hátha van itt szakavatott, tudnátok segíteni az értékek elemzésében?

Az értékeim a következők: TSH 2,15 mIU/l (ref: 0,27 4,20) FT4 13,98 pmol/l 12,00 22,00 FT3 4,24 pmol/L 3,10 6,80 Progeszteron 17,51 nmol/l Azt látom, hogy mindegyik határértéken belüli, de én úgy tudom, hogy egymáshoz való arányuk is fontos. 19.cn-en voltam...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!