Ezek pms tünetek vagy terhes vagyok?
Holnap lenne mensim, már fáj a derekam illetve hangulatingadozás is van viszont pár napja összeszedtem egy felfázást amire szedek antibiotikumot.
Férjemmel együtt voltunk ovuláció körül de nem ment el bennem. (12 napja)
Ma reggel csináltam egy tesztet kiváncsiságból ami negatív lett.
Van esély terhességre vagy ez pms?

válasza:1. Ovuláció körül az egyáltalán nem jelenti azt, hogy ovuláció előtt voltál
2. Mivel el sem ment benned így gyakorlatilag végképp teljesen feleslegesen gondolsz terhességre.
Bocsi.

válasza:1-2-3-4-5 nap változás a hosszában abszolút normális.
De mondom. Beleélvezés nélkül erre gondolni sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
január 25.én jött meg, és február 9.én együtt voltunk a párommal,kiszakadt a gumi. Utánaszámoltam, hogy pont akörül voltam termékeny, de csak az aktus után néztem meg. Tegnap, 15.én, úgy éreztem meg fog jönni, szúró, görcsös érzés, és nálam ha ez van rá 1-2 órára meg...
Pms tünetek másként vannak, mint máskor: - mellfeszülés 2-3 nappal a menstruáció előtt jellemző nálam, most már egy hete fájdolgál, a párom szerint nagyobb is lett, menstruáció viszont azóta sincs sehol. - a hasam pár órával menstruáció előtt szokott görcsölni, most...
Először szögeznem azt hogy teljesen tanácstalan vagyok és sokat olvastam erről szóval normális választ szeretnek ! Aktus után 9 nap telt el,tegnap éjjel mar nagyon alhasi gorcseim voltak,mellesleg fejem is fajt és hányingerem is volt és fehér nyálkás folyasom is van az...
Ezt az appot 1 éve használom és menzesz előtt 7-12 nappal mindig van mellfeszülésem és iszonyatosan kellemetlen. Most nincs és ez nagyon furcsa. Refluxom lett pár napra, ez sem jellemző. Nagyon sűrű hónap volt, nekem új munkám lett, párom elutazott 2 hétre, én meg...
Lindynettét szedek évek óta, augusztusban 1-2 szem kimaradt, 12-24 órán belül pótoltam sose volt probléma eddig (ritkán előfordult már). Viszont lefeküdtem a barátommal (ovuláció után bőven) utána 10.nap megjött a megvonásos tű pontosan erősen, megnyugodtam. Viszont...
Szedek fogamzasgatlot, megvonásos vérzésm múlt héten volt, akkor jött amikor szokott de kicsit kevesebb volt és azóta gyomorfájásom hasfájásom mindjàrt megjön érzésem van néha émelygek és néha mellfeszülés van. 2 negatív teszt akkor biztos nem vagyok terhes? Vagy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!