Valid eredmény?

Figyelt kérdés
Ha holnap kéne megjönnie és reggel negatívat tesztelek akkor 100% nem vagyok terhes?
tegnapelőtt 21:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
Csak, ha követted az ovudat lh teszttel, görbével vagy uh-val. Mondjuk, ha évek óta közel napra pontos a ciklusod, azért akkor elég biztos a teszt eredménye.
tegnapelőtt 21:24
 2/11 A kérdező kommentje:
Néha nem pontos, és nem követem… akkor nem lehet biztosnak venni a tesztet?
tegnapelőtt 21:29
 3/11 A kérdező kommentje:
Holnap lesz két hete hogy egyutt voltunk de kihuzta mielott elment
tegnapelőtt 21:34
 4/11 anonim ***** válasza:
93%

1 teszt nem teszt

Létezik false is

Csinálsz holnap és rá 2 napra ha nem jönne meg

tegnapelőtt 22:02
 5/11 anonim ***** válasza:
46%

3-as.

Teljesen feleslegesen tesztelsz. Legalább, ha benned ment volna el, akkor valami esélye lett volna. De, ha ovuláció után élvezett volna beléd miután elhalt a petesejt, akkor meg 0% ismételten.

Nyugodj meg.

Ha gyereket akarsz, akkor kövesd MINIMUM LH teszttel a várható peteérésed, és ÉLVEZZEN IS BELÉD.

Különben itt minimum évekig, de 99.999999% eséllyel életed végéig várhatod a teherbe esést ilyen feltételekkel.

tegnap 08:08
 6/11 A kérdező kommentje:
Negatív lett de nem jött még meg
tegnap 10:38
 7/11 anonim ***** válasza:
29%
5-ös szerintem nem akar gyereket, nem kell tùl okoskodnod:D
tegnap 11:22
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék most még, de akkor a mai teszt már bizonyos? Vagy teszteljek holnap is, ha nem jön meg?
tegnap 11:32
 9/11 anonim ***** válasza:
41%
Tesztelj holnap is, de szerintem megnyugodhatsz
tegnap 11:34
 10/11 babyboom567 ***** válasza:
29%

Ha nem akarsz gyereket akkor védekezz,a "kihúzza" nem védekezés.

Lehetsz terhes, tesztelj ha nem jön meg.Nekem még a nemvárt napján is negatív volt,másnap lett pozitív,szóval bármi lehet neked is,főleg ha nem is pontos a mensid.

tegnap 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!