Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki nem várja Április 30-ra?

Van aki nem várja Április 30-ra?

Figyelt kérdés

ápr. 21. 13:33
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Hülyét is kapnék, ha 5 év szünet után megint megjönne.
ápr. 22. 10:52
 12/39 A kérdező kommentje:
Ma nem bírtam magammal és csináltam egy tesztet egy hét van a következőig 8 dpon vagyok tüneteim puffadas,szédülés,álmosság,reggel émelygéssel keltem,böfögés egész délelőtt,és két napja szurkal az alhasam a tesztem negatív lett kicsit szomorú vagyok de ma repült el felettem egy gólya mikor kivittem a szemetet.:)
ápr. 23. 12:49
 13/39 anonim ***** válasza:

Milyen tesztet használtál?

8. Dpon még simán lehet negatív

ápr. 23. 13:31
 14/39 A kérdező kommentje:
10 es érzékenységű pregnasens
ápr. 23. 14:10
 15/39 anonim ***** válasza:

#3 vagyok

Még simán lehet negatív a teszted, 8.dpo nagyon korai. Tünetek elvileg a hcg termelődése közben, után jelentkezhetnek, addig minden pms. Egyébként én is puffadtam, nemvárt előtt két éjszaka ugyanúgy görcsöltem, mint mielőtt megjön.

Szorítok! 🍀

ápr. 23. 18:18
 16/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon kedves vagy!
ápr. 23. 19:13
 17/39 A kérdező kommentje:
Sziasztok ma ismét teszteltem reggel 10 es érzékenységűvel ma vagyok 10 Dpon a teszten második halvány csík jelentkezett rózsaszín de 10 perc alatt jött elő nem tudom…
ápr. 25. 12:31
 18/39 A kérdező kommentje:
ápr. 25. 12:53
 19/39 A kérdező kommentje:
Ez nem az én fotom nem tudom hogy kell feltölteni fotót linket másoltam és ilyen lett
ápr. 25. 12:54
 20/39 A kérdező kommentje:
Bocsi akiet ide tettem ne haragudjon
ápr. 25. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Ki nem várja március-áprilisban?

Kíváncsi vahyok, ki hol tart a ciklusban, mióta próbálkoztok, és hanyadik baba lenne, vannak-e tünetek, stb Bármiről szívesen olvasok,beszélgetek! Nincs hülye kérdés! Nálunk sokadik próbálkozós hónap, közben 2 missed ab 1 kémiai. Első baba lenne. Jelenleg...

Ki az aki április elejére nem várja? Szurkoljunk egymásnak együtt

Sziasztok, ki az aki Április elejére nem várja? Szurkoljunk és várakozzunk együtt 🥰 Kinek milyen tünetei vannak?

Ki nem várja április 20-25 körülre?

Én április 24-re nem várom, izgulunk együtt? :)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!