21/39 anonim 

válasza:

válasza:Ibb.co oldalra fel tudod tölteni és ad egy linket. Azt meg tudod itt osztani
23/39 A kérdező kommentje:
Szia! Igen
Ma vagyok a 12 dpon és minimálisan erősödött a második csík
ápr. 27. 15:28
25/39 A kérdező kommentje:
Az első 10 dpo
Második 12 dpo
ápr. 27. 15:33
27/39 A kérdező kommentje:
❤️
ápr. 27. 17:49
29/39 A kérdező kommentje:
Egy dolog aggaszt hogy tegnap is ma is csináltam egy másik tesztet ami a príma teszt volt állítólag 10 es érzékenységű az semmit nem mutat de ma is csináltam pregnasens 10 es erzekenysegut es rózsaszín halvány másodikat mutat nem szurke és nem időn túli nem tudom mire gondoljak
ápr. 28. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Ki nem várja március-áprilisban?
Kíváncsi vahyok, ki hol tart a ciklusban, mióta próbálkoztok, és hanyadik baba lenne, vannak-e tünetek, stb Bármiről szívesen olvasok,beszélgetek! Nincs hülye kérdés! Nálunk sokadik próbálkozós hónap, közben 2 missed ab 1 kémiai. Első baba lenne. Jelenleg...
Ki az aki április elejére nem várja?
Szurkoljunk egymásnak együtt
Sziasztok, ki az aki Április elejére nem várja? Szurkoljunk és várakozzunk együtt 🥰 Kinek milyen tünetei vannak?
Ki nem várja Április elejére ?
Izguljunk együtt :)
Ki nem várja április 20-25 körülre?
Én április 24-re nem várom, izgulunk együtt? :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!