Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Fogamzásgátl...

Lehetek terhes? Fogamzásgátlót màrcius 17-én hagytam abba.

Figyelt kérdés

Menstruáció:

• aprilis 18-21

• május 23-26

Együttlét:

Április 19,20,21,24,30

Május 1,4,5,7,9,10,12,15,19,20,22,26,30,31

Junius 1,2

Lehet képzelõdöm, viszont sokminden nem ízlik, amit eddig nagyon szivesen ettem. Gyakran vagyok rosszul (nagyon enyhe rosszullét) meg vizelési inger nagyon gyakori

jún. 3. 18:53
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Felétek nem lehet terhességi tesztet kapni?
jún. 3. 19:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Az tùl korai lenne, mivel május végén menstruáltam
jún. 3. 19:04
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Terhes lehetsz mivel aki szexel és nem védekezik az lehet az.

Viszont ezek a tüneteket vagy beképzeled vagy más okozza.

Mert az hogy ma nem ízlik valami az nem terhességi tünet.

Nekem főleg ez a ciklus első felében van, a másodikban meg mindent megennék.

A gyakori vizelési inger terheseknél meg igazán akkor van mikor a baba súlya nyomja a hólyagot.

Te neked ilyenkor max a hideg idő okozza.

Szóval terhes lehetsz de ezeket nem az okozza.

A terhességi tünetek igazán a 8. hét körül kezdődnek. Nálad még szerintem talán most lehet ovuláció kb.

jún. 3. 20:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha babat szeretnel, akkor most kellene szexelni (de hulyen hangzik ez) mert most fogsz ovulalni, a hetvegen. Ha 28 naposak a ciklusaid, akkor juni 20-an kellene megjonnie, ha kesik, utana tesztelj. Semmikeppen sem hamarabb, vard meg a “nemvart” napjat, plusz 1 napot.
jún. 3. 21:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
🤦‍♀️
jún. 3. 22:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

#2! Akkor, hogy lennél terhes???😭

Tudod annak előfeltétele egy ovuláció, ami neked valószínűleg az utolsó menstruációd óta, még nem is volt. Tudod, ahogy terhességi tesztből nincs olyan, ami az ovu előtt jelzi, hogy majd a következőből terhes leszel, tünetből sincs😁(Biológia, 8.osztály)

jún. 3. 22:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezek után meg kell kérdeznem: te tudod, mi az az ovuláció? Halál komolyan kérdezem.
jún. 4. 04:56
 8/10 anonim ***** válasza:
78%
Ti aztán bírjátok az iramot kérdező. Orrba szájba dugni ovu nélkül gyerek miatt? Éppenhogy elmúlt a menstruációd basz.ki. Tiszta vicc. 🤭🙏😀
jún. 4. 08:58
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

A gyakoriságra most kicsit irigykedem, de amikor az első babával próbálkoztunk, nálunk is ennyi volt. És össze is jött belőle :)

Viszont amit érzel, az biztos nem ezért van. Május 23-án kezdődött a mostani ciklusod, vagyis ma a 12. napon vagy. Kb most lesz ovulációd. Terhes nem vagy-még, de ha az elkövetkező ~2-3 napban együtt vagytok, akkor lehetsz.

A terhességi tünetek is leghamarabb a kimaradó menstruáció idején jelentkezhetnek, de az ilyen émelygés és társai 6. héttől felfelé, attól meg még 4 hétre vagy nagyjából. A terhességi hormon (HcG) okozza, amit a teszt is mér, és egy bizonyos mérték felett néhányakban émelygést okoz. De nem is mindenkiben, nem törvényszerű rosszul lenni terhesen sem (én mondjuk mindkétszer halálomon voltam a második trimeszter közepéig nagyjából, de több ismerősömnek meg se kottyant).

jún. 4. 09:43
 10/10 anonim ***** válasza:
87%

2 ciklussal ezelőtt hagytad abba a bogyót, de már mensi ellenére terhességre gondolsz? Hány éves vagy 14? ....

Kicsit olvassgass még, és ne arra alapozz, hogy van aki vérzik terhesség alatt... az baromi ritka... csak itt tűnik soknak, de hamarabb piszkít le egy madár az utcàn.

jún. 4. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Lehet terhes vagyok? 2 éve szedek fogamzásgátlót. Most ebben a hónapban a megvonásos vérzésem sokkal kevesebb volt. 1 hete pénteken múlt el. Azóta...

Állandóan éhes vagyok és a mellbimbóm néha ég szúr (csak a bal) és ha meglötyöhtetem fáj. Hozzáteszem lehet tényleg bolond vagyok csak aggódom. Kimutatta volna a teszt?

Terhes lennék? Gyógyszer mellett.,

Évek óta fogamzásgátlót szedtem, amit ez év március 17.-én hagytam abba mivel párommal megbeszéltük, ha kiürül belőlem a gyógyszer jöhet a baba. Még akkor, március 14 vagy 15.-én voltunk együtt , azóta nem. Egy hete iszonyúan fáj a mellbimbóm zavar a ruha a minden....

Lehetek terhes? 1 hete elfelejtettem bevenni a 15.szem fogamzásgátlómat, pótolni már nem tudtam. 2 nap múlva kell megjönnie, és a biztonság kedvéért...

Együtt lét másnap volt, mielőtt észre vettem, hogy nem vettem be, így nem használtunk kiegészítő védekezést. Nőgyógyásznál voltam utána 2 nappal, azt mondta nagyon vékony a méhnyálkahártyám. Lehetek terhes?

Lehetek terhes a tünetek alapján? Terhességi tesztek ilyenkor már pontosak?

Lindynettét szedek évek óta, augusztusban 1-2 szem kimaradt, 12-24 órán belül pótoltam sose volt probléma eddig (ritkán előfordult már). Viszont lefeküdtem a barátommal (ovuláció után bőven) utána 10.nap megjött a megvonásos tű pontosan erősen, megnyugodtam. Viszont...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!