Én sem szedtem, csak pozi teszt után (elvileg akkor már minek, de na...). De pont magnéziumot miért szedsz?
júl. 15. 02:05
2/18 anonim válasza:
Semmit nem szedtem, amíg nem lettem terhes. 4-5 hetesen kezdtem el szedni femibiont. 3 éves lesz a kisfiam, köszöni szépen, jól van:)
júl. 15. 05:56
3/18 anonim válasza:
Semmit nem szedtem. Lányommal egyáltalán, fiammal az első három hónapban femibiont.
júl. 15. 06:25
4/18 anonim válasza:
Ezelött 50 évvel még SENKI nem szedett, mégsem lett a gyerekek többségének baja, illetve ma sincs kevesebb probléma.
júl. 15. 07:25
5/18 anonim válasza:
Jaj, dehogy kell. Bőven elég, ha pozitív teszttől (gondolom, ha tervezett, akkor a nem várt napján, mindinkább előtte már tesztelni fogsz) kezdesz szedni valamit. Nekem konkrétan az utolsó vérzésem megvonásos vérzés volt, kb 5-7 nappal később is fogant, átlag C-D vitamint leszámítva nem is szedtem semmit, arra azért nem számítottam, hogy egyből összejön. Most meg itt van egy egészséges baba a kezemben. Terhes vitamint is csak a 13. hétig szedtem, kb addig van értelme, ha amúgy egészségesen táplálkozik az ember.
júl. 15. 08:33
6/18 anonim válasza:
Legtöbben nem szednek semmit, egészséges életmód mellett nincs szükség semmilyen étrendkiegészítőre.
júl. 15. 08:41
7/18 anonim válasza:
Én sem szedtem pont semmit, meg a kötelező gyógyszereimet sem hónapok óta.... a baba meg csak úgy berobbant, hogy helló itt vagyok :) Nem tragédia, de pozi tesztnél célszerű szedni, még van hatása az elején. De nem lesz baj :)
júl. 15. 09:02
8/18 anonim válasza:
Mind a 4-nél csak akkor kezdtem el bármit szedegetni, mikor kiderült a terhesség.
júl. 15. 09:03
9/18 anonim válasza:
Ha jól értem, még azt se tudod, hogy terhes vagy-e. Kezdd el most. Valószínűleg akkor se lenne baj, ha csak + teszttől szednéd, vagy nem ettől. De ha már előtte szeded, még jobb. Nem kell hónapokkal. Azt azért mondják, mert, ha már akkor szeded, amikor még nem próbálkoztok aktívan, akkor már tuti, jó lesz, ha elkezditek az aktív próbálkozást, akkor is, ha rögtön sikerül teherbeesni. Az első hetekben a legfontosabb, tehát jó, ha már szeded akkor, amikor nem is tudsz róla.
júl. 15. 09:10
10/18 anonim válasza:
Elvileg három hónappal elõbb kell szedni, de bõven jó lesz, ha most elkezded, hiszen még nem vagy terhes. Oké, hogy a többségnek semmi baja se lesz akkor se, ha nem szedi, de a folsav kimutatottan csökkenti a velõcsôzáródásos rendellenességek számát, és a velõcsõzáródás a terhesség 4. hetére már lezajlik, szóval mire pozitívat tesztelsz, már lezajlott, és vagy normálisan zajlott, vagy ráfaragtál. Onnantól kezdve már pont nem fog érvényesülni a folsav védõ hatása. A velõcsõzáródási rendellenesség ritka, de ha te pont kifogod, akkor nem egy jó dolog, elég súlyos fokozatai vannak. Szóval azon az egy tablettán ne múljon már. Kezdd el szedni.
Még mielőtt teherbe estem volna, elkezdtem szedni egy terhesvitamint, de Magyarországon nem kapható.
Most 6 hetes vagyok, és pont elfogyott a napokba, mikor voltam nőgyógyásznál, megnézte a vitamin összetevőit, azt mondta, ez nagyon szuper, szedjem ezt, ha be tudom...
Tervezzük a babát, 3-4 hónapja rajta vagyunk az ügyön. Egy hónapig szedtem a Femibiont, de aztán leálltam. nem az ára miatt, hanem mert elfelejtem bevenni.
Viszont tudom, hogy kellene, főleg a korom miatt is (35 év felett)
Szerintetek nagy felelőtlenség?
A Hipp Natalt iszom és C-vitamint eszek 1000mg-t kétnaponta.De a folsavat nem mondta a dokim,jövőhéten megyek vérvételre és a kötelező 12 hetes UH.-ra.
11+2 hetes Kismami.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!