Akik most babaprojektben vagytok, hány DPO-nál tartotok? Izguljunk együtt!

válasza:

válasza:Drukkolok mindenkinek aki babàt tervez!
Viszont csak egy jó tanàcs:Ne feszüljetek rà! Ez màr nagyon erőltetett, hogy szàmoljátok a napokat, mikor van ovu, ki mikorra nem vàrja a mensit, stb. Ez egy hatalmas stresszforràs, nem jó senkinek sem.
És sajnos végigkíséri az egész terhességet. Aplikàción nézik mit tud magzat, mekkora és ha az UH-n nem akkora, akkor màr megy a pánik és minden má miatt is.
Nagyon rossz irányba ment el ez a babavàrósdi..
Nyugalmas kismamalétet kívànok mindenkinek!

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ovuláció után vagyok egy nappal. ki hol tart ? Babát szeretnénk. Májusban volt egy vetélésem igaz az még kémiai volt mert 6 hétnél vetéltem el. orvos előtt 4 nappal. Kíváncsi vagyok mikor jön össze. Nem vagyunk rá görcsölve minden vizsgálat meg történt kromoszóma...
A 2026.05.21-i Fókuszban volt, hogy mára egyre több nő vállal gyermeket egyedülállóként. Ez minek köszönhető? Akinek nincs 2-2,5 millió Forintja a lombikozásra, meg hivatalos úton donort szerezni, az hogy oldja meg mégis?
Sziasztok! Utolsó mensim napja február 1 elmúlt 5.én Ovulaciom 14.en volt. Ma február 27 van tehát 13dpo. Tegnap-ma van a nem várt napja nem jött meg még, csináltam reggel Dávid tesztet negatív. Szerintetek?🥺🥰
Egészséges vagyok, van ovulációm, kivizsgálások idén megvoltak teljeskörűen babatervezés miatt (esetleges kérdéseket elkerülve és már egy korai vetélésen is túl vagyok). Biztos nem a hőmérő a rossz, van 2 is. :) Ha kell megyek vissza a dokihoz, de valaki találkozott már ezzel a jelenséggel?
Elkezdtük a felkészülést a babaprojektre. 10-12 hónap múlva szeretnénk élesben próbálkozni. Milyen terhes vitamint ajánlanátok a felkészülés idejére.Illetve milyen konkrét vitamint. A férjem milyen vitamint szedjen? Életmódunk alkohol és dohány mentes...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!