Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek hihetek ennek a...

Szerintetek hihetek ennek a tesztnek? Időn belül nagyon kis haloványka volt,időn túl sokat erősödött és rózsaszín.Príma teszt egyébként!

Figyelt kérdés

szept. 1. 12:50
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
szept. 1. 12:52
 2/12 anonim ***** válasza:
Mikorra nem várod?
szept. 1. 12:57
 3/12 A kérdező kommentje:
Hát ezaz, hogy még nagyon sokára.11 nap múlva. Ma van a 14ik ciklusnapom.Múlt hó 19en megjött úgy hogy előző nap volt egy pozi tesztem,az egyértelműen ki is ürült mert ellenőriztem teszttel.Szóval ha ez tényleg pozi lesz akkor vmikor közvetlen menzesz alatt vagy rögtön utána lehetett peteérésem.
szept. 1. 13:06
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
Van rajta ugyan valami, de annyira korán teszteltél hogy szerintem felesleges volt. Hiába mondjuk hogy ez pozitív, vagy az lesz, ha 11 nap múlva meg fog jönni. Nem elkeseríteni akarlak, de esküszöm nem értem ezeket a korai teszteket.
szept. 1. 13:29
 5/12 anonim ***** válasza:
70%

A hcg teszt reagálhat az LH hormonra is, inkább peteérésed van most.

Minek pazarolsz tesztet 14 nappal azután, hogy menstruáltál??

szept. 1. 13:58
 6/12 anonim ***** válasza:
Hétfőről keddre egyértelműen erősödött, de a tesztet nem ismerem, és azt se tudjuk, mivel ellenőrizted az előző hcg-t, de mivel nem halványult, hanem erősödött, az előző havit szinte kizárhatjuk.
szept. 1. 14:06
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is látok rajta valami halványat, de ennyire korán tesztelni semmi értelme még sajnos. Tudom, hogy nehéz, de várj legalább 5-6 nappal menszesz előttig elkezdeni tesztelgetni, még az is nagyon nagyon korai, de annak már picit több értelme lesz talán, ez most még bármi lehet... és én is hallottam olyat, hogy fél időben bejelezhet másért is. Kitartást!!!
szept. 1. 14:22
 8/12 anonim ***** válasza:
Ennek a tesztnek ez nem pozitív
szept. 1. 15:01
 9/12 anonim ***** válasza:
62%
11 nappal a nem várt menzesz előtt minek tesztelsz? Ember! Még csak most múlt el az előző havi...
szept. 1. 16:52
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez prima teszt? Ha igen, akkor lehet más teszttel is kéne próbálkozni. Nekem becsapta a bucimat, pozitív volt, majd leugrott a csík, mégis megjött.
szept. 1. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Negatív teszt utáni szokatlan vérzés?

Aug 9-re várt menstruáció 8 napot késett. 13-án a teszt negatív lett. 17-én nagyon erős fájdalom mellett erős, alvadt darabos vérzés. Kb egy napig tartott a fájdalom. Plusz kb két hete megsuzzadt mellek. Azért furcsa, mert soha nem szokott fájni vagy darabos lenni, se...

Van még remény élő terhességre?

Július 15.menzesz Július 25.pozitív lh teszt Július 27.ovuláció(pecsételés volt onnan tudom,ettől a naptól kezdve szedem a progeszteront is) Voltunk együtt 25.27.28-án is. Ma augusztus 14.van.4 napja késik. 10.-én,12-én és ma is ugyanolyan halvány pozitív tesztem...

Előfordult már valakinél, hogy a menstruáció várható napján reggel, első vizeletből pozitív lett a terhességi teszt, majd kb. másfél órával később...

Sziasztok! Volt már valakinek olyan, hogy a nem várt menstruáció napján reggel, első vizeletből pozitív lett a terhességi tesztje, majd kb. másfél órával később csinált még egyet, és az már negatív lett? Ha igen, végül mi lett az eredmény? Lehet ilyen a hígabb vizelet miatt? 😊

Ez a teszt megbízható?

Nem rég volt missed ab om 6 hete azóta mi 4 hét után voltunk együtt a tesztek ilyenek .

Ez a teszt minek számít? Pozitív vagy negatív?

Délutáni vizeletből csináltam de előtte 4 órát nem voltam mosdóban.

Akinek több gyereke van: melyik DPO-n lett pozitív a teszt az egyes terhességeknél?

Ugyanúgy alakult minden alkalommal, vagy volt különbség?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!