Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Izguljunk együtt?😊

Izguljunk együtt?😊

Figyelt kérdés

3 sikertelen ciklus van mögöttünk, és még 2-t próbálkozunk, utána egy kicsit jegeljük a babatémát.

Olyanokat keresek, akik szintén mostanában próbálkoznak, és lenne kedvük együtt izgulni, tesztelni, reménykedni. 🥹

szept. 1. 13:14
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Nem vagyok sorstársad, de izgulok érted és sok sikert kívánok nektek!
szept. 1. 13:46
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Á, lenyúlták. Én is azt akartam írni, szívesen izgulok veled, de nekem nem lesz több babám.🤞
szept. 1. 14:02
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Én izgulok veled ☺️ szeptember 14-re nem várom. Elvileg tegnap volt ovulációm. Nálad mi újság? Hol tart a ciklusod?
szept. 1. 17:00
 4/9 anonim ***** válasza:
86%

Sziasztok! Én is 13-14-e magasságába nem várom :)

Nekünk már hosszabb ideje nem jön, szóval csodát nem várok, de azért egy kicsit, még mindig reménykedek 😊

Szorítok Nektek, hogy sikerüljön 🫶

szept. 1. 18:24
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves kommenteket!😊

#1#2 Nagyon aranyosak vagytok!😇😊

#3 Akkor most jön neked a "mikor tesztelhetek mááár??" Időszak?😁 Nekem jelenleg megvan...de lélekben készülök már a kövi ciklusra❣️

#4 Remélem ez lesz a TI hónapotok! Szorítok nektek!

Mindenképp írjatok,hogy mi lett. Éreztek-e bármit. Korai teszteket,későbbi teszteket. Mindenkire kíváncsi vagyok. És nem...nem csak ebbe a hónapba,ha esetleg még váratna a csöppség titeket❣️ De reméljük nem várat már senkit🥰

szept. 1. 23:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk ez a harmadik próbákozós hónapunk, nem görcsölök rá. Még…

Ha egy év múlva ugyanitt tartok buztos nagyon bosszantani fog.

Még nagyon korai lenne nekem érezni bármit is, de remélem jövő hét vége felé majd jönnek szépen a tünetek ☺️

szept. 2. 06:33
 7/9 anonim ***** válasza:
87%
De szerettem ezt az izgulos időszakot. Én már többé nem izgulok ilyen miatt, de neked és a többieknek kívánok minden jót 🥰
tegnapelőtt 12:25
 8/9 anonim ***** válasza:
46%

Sziasztok! Nekünk ez az első próbálkozós hónapunk a férjemmel. Szeptember 11-re nem várom, lassan kezdhetek tesztelni, de még a jövő hetet meg akarom várni vele, hogy ne csalódjak, ha esetleg még most negatív.

Tüneteim vannak, de nem biztos, hogy a babától. Reggelente kis émelygés, a melleimen sokkal láthatóbbak az erek, de nem fájnak, alhasi szurkálásom van 2-3 napja és a derekam is úgy fáj, mint mielőtt megjön. Nem szoktak ilyen hamar jelentkezni vérzés előtt a tünetek, így reménykedünk.😊

Szorítok mindenkiért, aki most próbálkozik! 🤞🏼🥰

tegnap 12:12
 9/9 A kérdező kommentje:
#8 juij akkor közel vagy az első teszteléshez! Izgii😁
tegnap 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Akik most babaprojektben vagytok, hány DPO-nál tartotok? Izguljunk együtt!

Ki hány DPO-nál vagy a ciklus melyik napján tart? Jó lenne együtt várni a tesztelést és megosztani a tapasztalatokat🙏🏼❤️

Ovuláció “pozitív” LH teszt napján?

Az utolsó a ma délutáni, a fölötte lévő 2 teszt tegnapi (du és este). Azt gondoltam tegnap, mivel a teszt nem pozitív, így a csúcs mára várható, azonban este jobb oldali ovulációs fájdalmat éreztem ( ezért teszteltem még egyet) amit nagyobb mennyiségű vizes folyás...

Ki van dpo7-en?

Izguljunk együtt 😊

Van aki július végére nem várja?

Vagy esetleg aki frissen tesztelt? Izguljunk együtt :)

Ki van még 9 DPO-nál?

Izguljunk együtt. Érzel valamit?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!