Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Több nappal az ovuláció...

Több nappal az ovuláció előtti együttlétből vajon mekkora az esély a babára?

Figyelt kérdés
12. napon tudtunk együtt lenni, az ovulációm a 15-16. nap környékére esik, vajon így még azért jó eséllyel összejöhet?
szept. 2. 21:58
 1/5 anonim ***** válasza:
70%

Jó eséllyel nem, de nekem legalább 5 nappal később volt ovum és ez biztos. Most itt énekel.

Ha 15-én volt, akkor simán. Még 16 is elképzelhető, de azért átlag 2-3 napig bírják.

szept. 2. 22:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is 4-5 nappal előtte jött össze. Nagy esély nincs rá, mert az átlagos "élettartam" kb 3 nap. De nem lehetetlen.
szept. 3. 10:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha volt termékeny nyákod akkor, akkor a spermiumoknak a legideálisabb környezet volt a túlélésre, és a legkönnyebben tudtak "felúszni" a méhnyak kis kaptárjaiba várakozni a megfelelő pillanatra.

Ugyanis az 5 napos túlélés csak a termékeny nyákban(ami tojásfehérjés) lehetséges.

A normál hüvelyi nyák és a menstruációs véres nyák csak rontja az esélyeit a spermiumok életben maradásának. Így ott ez lecsökken 1-2 napra.

szept. 4. 08:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok rá az esély, de a második baba nálunk is így érkezett. Kb 5 nappal az ovulácio elött voltunk utoljára együtt. Már 3 éves nagylány azóta :-)
szept. 4. 23:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem sok
szept. 5. 04:04

Kapcsolódó kérdések:

2 nappal ovuláció előtti együttlétből van esély babára?

Eddig valahogy mindig úgy jött ki h azokon a napokon pont ovu napján tudtunk együttlenni (pozitív ovuteszt utáni nap este) és nem sikerült. Most pozitív ovuteszt előtti nap este voltunk együtt

2 nappal a feltételezett ovuláció előtti együttlétből lehet baba?

Szombaton este voltunk együtt párommal. Vasárnap délután egy közepesen erős csík volt az ovu teszten (app 0.59re írta az értékét), majd hétfőn már alig látható volt a Csík(0.27) (kettőt is csináltam mert alig akartam elhinni) . Vagyis akkor vasárnap volt az lh csúcs...

3 nappal pozitiv ovulációs teszt utáni együttlétből lett valakinek baba?

Csütörtökön volt LH teszt szerint pozitív a tesztem, de csak sajnos ma, vasárnap tudtunk együtt lenni a parommal. Ez a hónap sikeres lehet? Tapasztapatra lennék kíváncsi :) köszönöm!

Aki biztosan tudja, hogy ovuláció előtt 3-4 nappal törtenő együttlétből fogant a babája, annak milyen nemű lett?

Mi egy péntek éjjel voltunk együtt utoljára és következő kedden volt az ovulációm-ez biztos! Eddig így sosem sikerült, nem is reménykedtem ebben a hónapban, nagyon meglepett a pozitív teszt :) Jelenleg a 8. Hétben járok, és eddig minden renben!!! Sajnos már volt 2...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!