Több nappal az ovuláció előtti együttlétből vajon mekkora az esély a babára?

válasza:Jó eséllyel nem, de nekem legalább 5 nappal később volt ovum és ez biztos. Most itt énekel.
Ha 15-én volt, akkor simán. Még 16 is elképzelhető, de azért átlag 2-3 napig bírják.

válasza:

válasza:Ha volt termékeny nyákod akkor, akkor a spermiumoknak a legideálisabb környezet volt a túlélésre, és a legkönnyebben tudtak "felúszni" a méhnyak kis kaptárjaiba várakozni a megfelelő pillanatra.
Ugyanis az 5 napos túlélés csak a termékeny nyákban(ami tojásfehérjés) lehetséges.
A normál hüvelyi nyák és a menstruációs véres nyák csak rontja az esélyeit a spermiumok életben maradásának. Így ott ez lecsökken 1-2 napra.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Eddig valahogy mindig úgy jött ki h azokon a napokon pont ovu napján tudtunk együttlenni (pozitív ovuteszt utáni nap este) és nem sikerült. Most pozitív ovuteszt előtti nap este voltunk együtt
Van saját tapasztalatotok?
Szombaton este voltunk együtt párommal. Vasárnap délután egy közepesen erős csík volt az ovu teszten (app 0.59re írta az értékét), majd hétfőn már alig látható volt a Csík(0.27) (kettőt is csináltam mert alig akartam elhinni) . Vagyis akkor vasárnap volt az lh csúcs...
Csütörtökön volt LH teszt szerint pozitív a tesztem, de csak sajnos ma, vasárnap tudtunk együtt lenni a parommal. Ez a hónap sikeres lehet? Tapasztapatra lennék kíváncsi :) köszönöm!
Mi egy péntek éjjel voltunk együtt utoljára és következő kedden volt az ovulációm-ez biztos! Eddig így sosem sikerült, nem is reménykedtem ebben a hónapban, nagyon meglepett a pozitív teszt :) Jelenleg a 8. Hétben járok, és eddig minden renben!!! Sajnos már volt 2...
Milyen nemű lett?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!