Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen 10-es erősségű tesztek...

Milyen 10-es erősségű tesztek amik megbízhatóak, és árban sem a legdrágábbak?

Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 10:14
 1/3 anonim ***** válasza:
ACON 10-es és talán a legolcsóbb. Kazettás. Nekem megmaradt 5 db, ha érdekel írj privit.
2011. jún. 27. 10:15
 2/3 A kérdező kommentje:
A "vannak" kimaradt :)
2011. jún. 27. 10:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Walentin,800 körül.
2011. jún. 28. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Hőmérőzés. A test melyik pontján szoktátok mérni a hőt?

A szájban mért értékek is megbízhatóak? Vagy jobb a végbélben mérni? A hőmérőzésen kívül van más módja is a peteérés megállapításának?

Mi a véleményetek az ovulációs tesztekről? Megbízhatóak?

Babát szeretnék.Ebben a ciklusban arra gondoltam,hogy ki próbálnám az ovu tesztet,plusz talán még hőgörbét is alkalmazok mellette.Nekem mostanában össze-vissza jön meg a menstruációm és hátha ez segít nekem.

A ciklus.hu számításai mennyire megbízhatóak?

Volt már aki azokon a kritikus napokon esett teherbe, annak ellenére, hogy azt írta, mégis védekezés nélkül voltak együtt? Csak érdekelne, mert most regisztráltam rá és nem szeretünk semmivel sem védekezni. Gyógyszer azért nem, mert nem szeretnék felesleges...

Mit gondoltok azokról a terhességi tesztekről, amelyeket a vaterán lehet venni?

(kínai pl. ) Megbízhatóak? Volt aki már használt ilyet és bevált?

Az interneten rendelt terhességi tesztek megbízhatóak?

Régebben rendeltem a Vat.eráról teszteket, nincs külön doboza, csak egy fólia, és abban a papír csík, maga a teszt. Most lenne rá szükségem, 26-án kiszakadt az óvszer, és szeretném tudni, hogy terhes lettem-e. Holnap kellene megjönnie, de egyébként a ciklus 10.napján...

Melyek azok az olcsó tesztek, amik megbízhatóak?

Mennyibe kerülnek? -nem drogériában! Mikor mutatják ki a leghamarabb a "tényt"? -a nem várt mensi előtt 1 nappal, vagy nem várt napján, vagy utánna 1. nappal?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!