Milyen 10-es erősségű tesztek amik megbízhatóak, és árban sem a legdrágábbak?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A szájban mért értékek is megbízhatóak? Vagy jobb a végbélben mérni? A hőmérőzésen kívül van más módja is a peteérés megállapításának?
Babát szeretnék.Ebben a ciklusban arra gondoltam,hogy ki próbálnám az ovu tesztet,plusz talán még hőgörbét is alkalmazok mellette.Nekem mostanában össze-vissza jön meg a menstruációm és hátha ez segít nekem.
Volt már aki azokon a kritikus napokon esett teherbe, annak ellenére, hogy azt írta, mégis védekezés nélkül voltak együtt? Csak érdekelne, mert most regisztráltam rá és nem szeretünk semmivel sem védekezni. Gyógyszer azért nem, mert nem szeretnék felesleges...
(kínai pl. ) Megbízhatóak? Volt aki már használt ilyet és bevált?
Régebben rendeltem a Vat.eráról teszteket, nincs külön doboza, csak egy fólia, és abban a papír csík, maga a teszt. Most lenne rá szükségem, 26-án kiszakadt az óvszer, és szeretném tudni, hogy terhes lettem-e. Holnap kellene megjönnie, de egyébként a ciklus 10.napján...
Mennyibe kerülnek? -nem drogériában! Mikor mutatják ki a leghamarabb a "tényt"? -a nem várt mensi előtt 1 nappal, vagy nem várt napján, vagy utánna 1. nappal?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!