Valaki valami okosat?!
Figyelt kérdés
sziasztok. április 18.-án volt meg a menstruációm kb 4-5 napig szokott tartani és 28-29 naponta jön meg. , május 4.-én és 5.-én a párommal nem védekeztünk. nagyon szeretnénk babát de ez volt az első probalkozasunk..szerintetek mennyi esélye van hogy sikerül célba érni-e???! :-)2014. máj. 7. 16:43
1/10 anonim válasza:
Annyi amennyire hasznosnak találtatik ezen válaszom.
2/10 anonim válasza:
50%.
Szerinted komolyan fogunk tudni pontos esélyszámokat mondani, az is lehet, hogy valamelyikőtök terméketlen vagy akármi. Azért remélem sikerül, sok sikert hozzá!
4/10 A kérdező kommentje:
köszönjük!! mikor lenne érdemes először tesztelnünk?
2014. máj. 7. 16:49
5/10 anonim válasza:
Akkor tesztelj, ha legalább két-három napot késik a mensid!
Addig pedig olvasgass a neten a teherbeesésről!!
6/10 anonim válasza:
20-29 éves kor között az átlag 3 ciklus, azaz kb. 33%, 30-34 éves kor között az átlag 4 ciklus, azaz 25% egy hónapban.
7/10 A kérdező kommentje:
20 vagyok a párom 33
2014. máj. 7. 17:02
8/10 A kérdező kommentje:
akkor bele se élem magam.. :-(
2014. máj. 7. 17:03
9/10 anonim válasza:
Valószínűsíthető ovu napja: 28-29 nap mínusz 13-15 nap (luteális fázis) = a 13. ciklusnap és a 16. ciklusnap között valahol.
10/10 anonim válasza:
Meg azt is vedd figyelembe, hogy egészséges pároknál ha jókor vannak is együtt akkor is csak 20 százalék az esély. Akinek egyből összejön az a szerencsés kategória, az a gyakoribb, hogy fél-egy éven belül sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!