Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan kell alkalmazni az...

Hogyan kell alkalmazni az Utrot hüvelyben?

Figyelt kérdés
Nagyon rosszul vagyok az Utrotól. Napi 3*1-et kell szednem, Clostyl szedés után vagyok... Hányingerem van, szédülök és fáj a fejem. Már elviselhetetlen néha. Szájon át szedhető van, azt használhatom hüvelybe? Ha igen, akkor pontosan hogy kell?
2014. máj. 7. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:
A hüvelykapszula külön termék, de kérdezd meg a dokidat.
2014. máj. 7. 17:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Amit én kaptam Utrot azon azt írja, hogy szájon át is szedhető és hüvelyileg is. Nekem hüvelyileg ajénlotta az orvos, mert úgy jobban felszívódik. Az enyém ilyen kis fehér golyó és jó mélyre fel kell helyezni (csúnyán fogalmazva az ujjad háromnegyedét nyomd fel). Annyit kell szedned, mint amit szájon át is szedtél. És mivel hüvelygolyó, ezért felhelyezés után fél órát feküdj, mert visszafolyik a cucc. (Egyébként sajnos szivárog egész nap is, merthát a gravitáció ugye...)
2014. máj. 7. 19:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Jah, még annyi, hogy attól, hogy hüvelyben használod, akkor is meglesznek a mellékhatásai.
2014. máj. 7. 19:46
 4/5 A kérdező kommentje:

Én eddig mindenhol azt olvastam, hogy hüvelyben nincs mellékhatása... Hm, nem tudom, de kipróbálom azt hiszem.

Köszi, hogy írtál.

2014. máj. 7. 20:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem az első hónapban volt mellékhatása, igaz, annyira nem vészesen. kis fejfájás, és fáradékonyság, kora estére már nagyon álmos lettem, de ezt mondta is a doktornő, hogy álmosíthat.
2014. máj. 7. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!