Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az vagyok vagy lehetek az?

Az vagyok vagy lehetek az?

Figyelt kérdés
A barátom csak a szűzhártyáig hatolt be és nem ment el bennem igy lehetek terhes? Csak addig amíg az ujjaival szokott.

2014. máj. 9. 20:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Igen lehetsz!!Nem értem miért nem lehet egy tetves gumit felvenni!!Biosz könyvet jó lenne ha tanulmànyoznàtok!!!Elővàladékban lehet életképes sperma!!!!Ne csinàljátok ha fogalmatok sincs a dolgokról!!!!
2014. máj. 9. 20:23
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam hogy kellene hiszen nem jött beljebb
2014. máj. 9. 20:26
 3/12 anonim ***** válasza:

Mi az hogy a szűzhártyáig hatolt be?

A szűzhártya közvetlenül a hüvelyed bejáratánál van (félcenti)! Ha behatolt, akkor bizony beljebb tolta annál!

És igen, lehetsz.

Az első pillanattól használni kell az óvszert!

2014. máj. 9. 20:28
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondoltad!!Kislàny ha valaki a farkàt csak efy kicsit is beléd teszi màr megvan az esélye hogy terhes legyél!!A fertőzésekről nem is beszélve!!hàny éves vagy? Felfilàgositást kaptàle màr?Anyukàd nem mesélt neked?
2014. máj. 9. 20:29
 5/12 A kérdező kommentje:
Addig hatolt be ameddig az ujjaival szokott es kaptam felvilágosítást es 17 csak nem ertek ehhez
2014. máj. 9. 20:30
 6/12 anonim ***** válasza:

Ezek szerint mégse volt elégséges az a felvilágosítás!

Ráadásul még az óvszer papírján is rajta van, hogy mindennemű nemi érintkezés ELŐTT fel kell helyezni, csak akkor nyújt védelmet!

Pont abban a korban vagy, amikor elég ha rád néznek és máris bekaptad a legyet!

Majd harminc körül már nem lesz ilyen "problémád", de addig VÉDEKEZZ NORMÁLISAN, ha nem akarsz idő előtt kaparásra menni!

2014. máj. 9. 20:35
 7/12 anonim ***** válasza:
36%
Ha nem értesz hozzá minek csinàlod!!!Terhes akarsz lenni??Ha meg nem érted kérdezd meg anyukádat nem ciki!!Ne legyél már felelőtlen!!!!!!
2014. máj. 9. 20:35
 8/12 anonim ***** válasza:
10%

20.29 ne legyel agressziv es lenezo. Valahol kerdezni kell, ahol (talan) nem itelik el az embert!!!! Nem akarok belemenni a bezzeg dumaba, de hidd el senki ebbe beleertem magamat es teged is szives engedelmeddel sem szuletett ugy, hogy azonnal mindent tudott. Nincs az a biosz konyv ami megtanit a tapasztalatra is...a biosz konyv elmeleti ...az utobbi gyakorlati. Valahogy csak meg kell ismerni a testunket...

Szoval kedves kerdezo, a valaszt tudod. Bizzunk benne, minden rendben lesz, legkozelebb gumi nelkul nehogy kozelebb engedd!!!!!

2014. máj. 9. 20:40
 9/12 anonim ***** válasza:
Honnan veszed hogy agresszîv vagyok??Nekem mindegy mit csinàl a kérdező de nelegyél màr naív!! Na mindegy!!!
2014. máj. 9. 20:53
 10/12 anonim ***** válasza:
mi lehetsz?????
2014. máj. 9. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!