Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek van rá még esély?

Szerintetek van rá még esély?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom,hogy sok hasonló kérdést tettek már fel előttem,de a véleményetekre lennék kíváncsi,mert elég kacifántos a történetem... Április 3.án volt meg utoljára a menstruációm,és általában 30-31 napos a ciklusom. Mivel jó pár napot késett ebben a hónapban,(és lett volna okom terhességre gyanakodni) csináltam tesztet,kettőt,amiből mindegyik halvány pozitìv lett,egyértelműen kivehető,de halvány. Ezután megjött a menzeszem május 6.án ,egy kissé megkésve. Az átlagosnál sokkal erősebben görcsöltem,de 3. Napon tartok,és már elmúlóban van. Viszont azóta hányinger,hányás,étvágytalanság gyötör, ami sosem volt rám jellemző. Szerintetek elment a baba, vagy a tesztek szórakoztak velem? Gondolom menzesz mellett hiú remény lenne , hogy terhes vagyok...
2014. máj. 9. 23:07
1 2
 1/13 anonim válasza:

Szerintem könnyen meglehet a baba:) A barátnőmnek is ez volt neki azt mondták hogy á biztos nem..most meg 1 éves a kislánya

:) Remélem segítettem

2014. máj. 9. 23:13
 2/13 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszoló!

A barátnődnek ezután egy újabb teszt mutatta ki a terhességet,vagy ismételten orvos?

Köszönöm válaszod!

2014. máj. 10. 07:55
 3/13 anonim ***** válasza:
tesztelj újra! valószínűleg elindult valami. Nem kizárt, hogy folytatódott is, muszáj tesztelni! Mert ha mondjuk erősebb pozitív, talán nem ártana megtámogatni egy kis progival a dolgot, mondjuk most azonnal. ;-)
2014. máj. 10. 08:00
 4/13 anonim válasza:
Teszt;) Remélem meglesz a baba.
2014. máj. 10. 08:45
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok, tesztelni fogok mindenképpen,mondjuk lehet délután megcsinálok egyet...elméletileg , ha lenne valami,vagy maradt,már kimutatná délutániból is igaz? Vagy lehet várok akkor már holnap reggelig,és az már "biztos"...
2014. máj. 10. 10:32
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha véletlen elvetéltél (nagyon szurkolok h ne igy legyen),még lehet ma is hcg a testedben simán. Szurkolok:)
2014. máj. 10. 11:36
 7/13 anonim ***** válasza:
Lehet, de a tendenciát látjuk. Erősebb, gyengébb...
2014. máj. 10. 11:39
 8/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Megcsináltam ma reggeli vizeletből a tesztet... a képet felteszem,élőben mintha látni lehetne valami rózsaszínes elszíneződést,de tanácstalan vagyok. A hányás,hányinger maradt, de lehet "csak" valami betegség kerülget...

[link]

2014. máj. 12. 09:23
 9/13 anonim ***** válasza:
Én látok egy halvány csikot:)
2014. máj. 12. 09:53
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszi kedves utolsó!

Nem tudom...szerintetek orvoshoz van értelme elmennem?

Ti nem látjátok ezt már negatívnak? A rosszulléteket,és a 3 napra lecsökkent mensit (kb 6,7 nap szokott lenni) nem tudom mire fogni,mert betegnek nem érzem magam,hogy valami vírusom lenne...de mégis megvolt 3 napig,és nem tudom elképzelni,hogy ez mellett terhes lennék. Első terhességem

lenne ,tehát még tapasztalatom sincs e téren

2014. máj. 12. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!