Szerintetek? Kép
Figyelt kérdés
Figyeljetek,ez egy hetes teszt,az összes képen az alsó teszt tény,hogy negatív,de a felsőn látható egy rózsaszín vonal!az a gond vele,hogy amikor csináltam,akkor fél perc után dobtam vissza,hogy nega,most mondom dobom ki a kukába,akkor láttam ezt!lehet,hogy így semmit nem láttok,mert amíg tartottam oda a fényképezőt akkor jól látszott,utána mikor lekattitottam,akkor nem nagyon!
2014. máj. 10. 19:41
2/13 A kérdező kommentje:
franc :(ha rózsaszín,akkor is?azért holnap reggel ellövők egyet,márcsak a magam megnyugtatásáért
2014. máj. 10. 19:50
3/13 anonim válasza:
Könyörgöm egyàltalàn késett màr? Egy hét után kár lesegetni a tesztet!!
4/13 A kérdező kommentje:
könyörgöm,más fél hete volt meg,csak kevesebb volt,mas volt.ienkor kiszoktam ragyásodni,aztán bajom 2-3.napján elmúlik,még mindig ragyas vagyok.sok pici jel van!könyörgöm
2014. máj. 10. 20:09
5/13 anonim válasza:
Én egy teszten látok csak egy halvány szürke csíkot, semmi mást, sajnálom.
6/13 A kérdező kommentje:
igen a kép csak a felső linken lévő felső teszt adja vissza!de az tuti,hogy nem szürke!köszönöm,hogy válaszoltál
2014. máj. 10. 20:34
7/13 anonim válasza:
Akkor miért nem lehet normàlisan kiírni leírni a dolgokat? Nem bántásból mondom!!De ha valaki ezt így elovassan nem fogja érteni hogy mi van.
8/13 tigrincs88 válasza:
Én nem látok második csíkot.De ugyanígy jártam mint te:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
9/13 anonim válasza:
Én túl vagyok pár teszten ,de én ezeken még csak szellemcsíkot sem látok!!
10/13 anonim válasza:
Az ilyen teszt már engem is annyiszor átvágott:(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!