Teázós kérdés! Hogy oldjam meg nyaraláskor?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy május 26-29 között oda leszünk Párommal sátorozós horgászaton ahol nem lesz áram és gáz sem.Viszont akkor már palástfű teát kellene innom.Valakinek van valamilyen ötlete,hogy tudnám ezt kivitelezni?Gondoltam arra,hogy lefőzöm itthon de hát 4 napig az állott teát inni szerintem nem célszerű meg gusztusom se lenne hozzá.Vagy baj ha kimarad mondjuk 2 nap?26-án reggel és 29-én este megtudom inni akkor itthon leszek.2014. máj. 11. 13:35
1/4 anonim válasza:
Rakj tüzet, bádog edényben felforr a víz. ásványvíz
2/4 anonim válasza:
Vegyél spirituszkockát, ahhoz általában adnak olyan kis fém szerkezetet, amiben égetheted a kockát, a tetejére pesig rá tudsz tenni egy kis lábast. Amikor mi /rengetegszer/ sátraztunk, konzerveken éltünk, és a spirituszfőzőn gyönyörűen fel lehetett forralni a legsűrűbb főzelékkonzervet is. Bemész a túraboltba, ott azonnal tudni fogják, mit keresel.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Próbálok akkor spirituszkockához hozzájutni.Remélem sikerül majd :)
2014. máj. 11. 16:27
4/4 anonim válasza:
Decathlonban is mindent megtalálsz ehhez a művelethez, jópofa sátorozós kellékek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!