Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most mit csináljak, így...

Most mit csináljak, így teljesen le fogok gyengülni?

Figyelt kérdés
6hetes vagyok és semmit nem kívánok.bármilyen kajára gondolok,hányingerem van tőle.ma nagy nehezen magamba tuszkoltam egy fél szelet vajas pirítós kenyeret és egy fél narancsot,de az is kijött...most mit csináljak?
2014. máj. 11. 14:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmit. Igyál sok folyadékot azt is kortyonként de sűrűn.
2014. máj. 11. 14:27
 2/7 anonim ***** válasza:

szia!

Először is GRATULA :)

muszáj enned, meg innod, mert tényleg le fogsz gyengülni és baj is lehet belőle! én a 22. hétig hánytam egyfolytában...volt egy időszak, amikor már a víz is kijött belőlem - majdnem kórházba kellett mennem..

Én kis katonákat csináltam (sajtból, toast kenyérből, gyümiből, kekszből ...stb.) és csak 1-2 darabot tettem a tányérra - sosem próbáltam megenni egy egész szeletet!...és azt is vagy 20 percig ettem...közben kortyolgattam vagy vizet, vagy gyömbért, vagy kólát...jó apróra rágtam mindent! hogy a lehető leggyorsabban szívódjon fel...már egy idő után úgy éreztem magam mint egy kérődző tehén :)

kitartást!

2014. máj. 11. 14:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Igyál sokat az a lényeg. Én a 16ig hétig fogytam,mert folyamatosan émelyegtem, hánytam!
2014. máj. 11. 15:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Sokat igyál!

Én 39 hetesen még mindig hányok,hányingerem van.

Sajnos emiatt rászoktam,hogy inkább este eszem, mert akkor jobban megmarad bennem. (Mondjuk a hús az semmilyen napszakban nem marad meg)

2014. máj. 11. 15:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Én négy héten át semmit mást nem ettem csak háztartási kekszet meg egy idő után banánt, de azt is úgy, hogy egy-két kesz után hánytam, azután ettem még, azután hánytam... Egy pohár víz után is hánytam. Fáradt voltam, el kellett jönnöm a munkahelyemről is szabadságra. Minden parktikét kipróbáltam, de hiába. Egy idő után a banán maradt még bennem, mert az nem savas gyümölcs. Ekkor jött a keksz+banán kombó, ezzel vészeltem át a négy hetet.

Igen, legyengültem, fogyatm 5 kilót, de a 10. hétre mérséklődött a rosszullét, azután már egyre több dolgot tudtam enni, de nem fűszereset (joghurt, sima tejfölös tészta, főtt krumpli ilyesmi), a 11-12. héttől pedig már teljesen jól vagyok és szépen pótolom vissza a vitaminokat a szervezetembe sok zöldséggel, gyümölccsel, tejtermékkel. A baba elveszi a szervezetedből ami neki kell, ezen nem kell aggódnod.

Én próbáltam vitamint szedni a hányós időszakban, de nem ment. A Hipp natalt ittam, az bevált.

2014. máj. 11. 15:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia! Vegyél a gyógyszertárba b6 vitamínt magába ne megneb6-ot! Abból vegyél be 3x1-et! Én ezzel vészeltem át 20 hetet.Nekem még sokat segítet a hideg cola hidegen és a gyömbéres üdítő!

Szívből Gratulálok, jó egészséget mind a kettőtöknek!!

2014. máj. 11. 21:05
 7/7 anonim ***** válasza:
így ahogy az utolsó írta Béres b6 vitamin vagy volt olyan nekem hogy Salvus vizet ittam, az is segített. Ezeket lehet szedni terhesség alatt is, rá is van írva mindkettőre.
2014. máj. 12. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!