Most mit csináljak, így teljesen le fogok gyengülni?
szia!
Először is GRATULA :)
muszáj enned, meg innod, mert tényleg le fogsz gyengülni és baj is lehet belőle! én a 22. hétig hánytam egyfolytában...volt egy időszak, amikor már a víz is kijött belőlem - majdnem kórházba kellett mennem..
Én kis katonákat csináltam (sajtból, toast kenyérből, gyümiből, kekszből ...stb.) és csak 1-2 darabot tettem a tányérra - sosem próbáltam megenni egy egész szeletet!...és azt is vagy 20 percig ettem...közben kortyolgattam vagy vizet, vagy gyömbért, vagy kólát...jó apróra rágtam mindent! hogy a lehető leggyorsabban szívódjon fel...már egy idő után úgy éreztem magam mint egy kérődző tehén :)
kitartást!
Sokat igyál!
Én 39 hetesen még mindig hányok,hányingerem van.
Sajnos emiatt rászoktam,hogy inkább este eszem, mert akkor jobban megmarad bennem. (Mondjuk a hús az semmilyen napszakban nem marad meg)
Én négy héten át semmit mást nem ettem csak háztartási kekszet meg egy idő után banánt, de azt is úgy, hogy egy-két kesz után hánytam, azután ettem még, azután hánytam... Egy pohár víz után is hánytam. Fáradt voltam, el kellett jönnöm a munkahelyemről is szabadságra. Minden parktikét kipróbáltam, de hiába. Egy idő után a banán maradt még bennem, mert az nem savas gyümölcs. Ekkor jött a keksz+banán kombó, ezzel vészeltem át a négy hetet.
Igen, legyengültem, fogyatm 5 kilót, de a 10. hétre mérséklődött a rosszullét, azután már egyre több dolgot tudtam enni, de nem fűszereset (joghurt, sima tejfölös tészta, főtt krumpli ilyesmi), a 11-12. héttől pedig már teljesen jól vagyok és szépen pótolom vissza a vitaminokat a szervezetembe sok zöldséggel, gyümölccsel, tejtermékkel. A baba elveszi a szervezetedből ami neki kell, ezen nem kell aggódnod.
Én próbáltam vitamint szedni a hányós időszakban, de nem ment. A Hipp natalt ittam, az bevált.
Szia! Vegyél a gyógyszertárba b6 vitamínt magába ne megneb6-ot! Abból vegyél be 3x1-et! Én ezzel vészeltem át 20 hetet.Nekem még sokat segítet a hideg cola hidegen és a gyömbéres üdítő!
Szívből Gratulálok, jó egészséget mind a kettőtöknek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!