Ha a teszt negatív 1-2 nappal a nemvárt előtt, akkor már nem sok remény van, ugye?
Figyelt kérdés
Holnap, legkésőbb holnapután kéne megjönnie, ma reggeli elsőből 25-ös X-epil negatív. Itt azt látom, hogy az esetek többségében már pozi ilyenkor annak, aki tényleg terhes. Akkor ez a hónap ennyi volt?2014. máj. 11. 15:25
11/29 anonim válasza:
Baromság! A nők 90%-nak nincs halvány pozitív tesztje a menzesz előtt, legalábbis normál ciklusnál nem. Nekem a nem várt utan egy nappal lett iszonyat halvany a teszt. Ez az aktus utáni 15. nap volt. Türelem! Drukkolok!
12/29 Margit84 válasza:
Nem tudom, hogy középidőben vagy sem, mert semmilyen módon nem figyeltem erre, nem akartam stresszelni ezzel is. Nekem 4 hónapja volt missed ab.... és csak reménykedtem, hogy az orvossal megbeszélt 3 menstruáció után lehet próbálkozni össze is fog jönni.... Most csak reménykedek a 12 hétig hogy most minden rendben legyen....
13/29 A kérdező kommentje:
Megértelek, hasonlóan érzek én is. Szeretném, ha összejönne, de ezek után bennem van a félsz is... Drukkolok, hogy minden oké legyen :)
Köszönöm a válaszokat, ha még kedden sem jön meg, tesztelek még egyet, ha érdekel Titeket, megírom mi lett.
2014. máj. 11. 16:57
14/29 anonim válasza:
még csak az se mindegy, mikor kezd el beágyazódni, mert ez is változó. (5-7 napig vándorol a petevezetékben). tehát ha két nappal később kezd el beágyazódni és mondjuk két nappal tovább tart a beágyazódás maga az átlagosnál, akkor máris sokat számít az a pár nap! szerintem ne add fel :)
15/29 anonim válasza:
En megertelek,mert en is szoktam nem várt elott tesztelni.
szeretnem tudni minél előbb,de mivel nekem vannak mar gyerekeim gyorsabban tul lendulok egy negatív teszten.
Sajat példám:
Egyik gyermekemet a 25-os teszt (26napos ciklusoknal) nem várt utan 2nappal,azaz a 28.napon mutatta ki.(de akkor mar erosebb volt a 2.csikom a kontroll csiknal)
A masik babamat nem várt elott 4nappal,du.vizeletbol!!
Szoval nincs 2egyforma ember,terhesség.
Siman lehet meg a teszted pozitiv!Drukkolok neked!
16/29 anonim válasza:
Nekem a nemvárt előtt 3 nappal negatív volt,és a nemvárt napján d.u eléggé látható pozitív.
17/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavakat, mindenkinek zöld kéz ment! Elvileg mára nem vártam, se híre, se hamva, és nem is érzem, hogy meg akarna jönni. Reggel tesztelek, ha akkor se jön meg.
2014. máj. 12. 15:53
18/29 Margit84 válasza:
Majd ne felejtsd el megírni az eredményt :) nagyon kíváncsi vagyok :)
19/29 anonim válasza:
Engem is érdekel az eredmény, nagyon drukkolok! :)
20/29 A kérdező kommentje:
Mindenképp megírom, bármi lesz is, köszönöm a drukkokat :)
2014. máj. 12. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!