Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez negatív vagy pozitív?

Ez negatív vagy pozitív?

Figyelt kérdés

Lehet rossz csoportba írtam ki ne haragudjatok érte. Édesanyám látja a második csíkot én nem(lehet azért mert nem akarok)

kérlek nézzétek meg!!!

Nagyon Köszönöm

[link]

2014. máj. 12. 16:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
44%
Az elso kepen is lattam valamit,de a masodik egyertelmuen pozitiv.
2014. máj. 12. 17:19
 12/26 anonim ***** válasza:
a másodikon tutira ott a csík :O tényleg mutat tévesen is pozitívat ez a teszt? hát szerintem többet tudnál ha más márkát próbálnál ki
2014. máj. 12. 17:31
 13/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Aranyosak vagytok nagyon!

Csak annyi a baj ezzel,hogy jelenleg anyósnál lakunk, de a veszekedések miatt,magánélet hiánya miatt költözünk albérletbe. Nyáron kezdünk építkezni-és éppen ezért félek:(

Tudtok olyan tesztet ajánlani ami megbízható? (és emlékbe elrakható)

2014. máj. 12. 17:32
 14/26 anonim ***** válasza:
66%
Mind a kettőn pozitív!És még mielőtt menne a lepontozás....a munkahelyi gépem nem annyira jó minőségű,felbontású mint az itthoni,azon nem láttam egyértelműen,viszont sztem egyértelműen látszik a rózsaszín csík.Sajnálom hogy nem vártad,én meg sok éve szeretnék már ilyet látni...furcsa az élet.De el kell fogadni!
2014. máj. 12. 18:12
 15/26 anonim ***** válasza:
66%
a második az pozitív
2014. máj. 12. 18:55
 16/26 A kérdező kommentje:
Sajnálom,hogy éveket vársz rá!Itt én voltam a "hibás" mert nem védekeztünk máshogy csak gyógyszerrel,hiába volt betegség. Ma már nem veszem be. Köszönöm mindenkinek a válaszát! Holnap még csinálni fogok más fajtát is! Orvoshoz úgyis csak 4 hét múlva tudok elmenni, akkor van időpont.. Addig eltesztelgetek itthon :)
2014. máj. 12. 19:00
 17/26 anonim ***** válasza:
44%
Kedves kérdező! Én is látom a második csíkot ez pozitiv!!!
2014. máj. 12. 19:07
 18/26 anonim ***** válasza:
szia.a második szerintem is pozitív.írd meg ha csináltál másikat.
2014. máj. 12. 19:35
 19/26 A kérdező kommentje:
holnap fogok csinálni másik tesztet. Még van ebből a Medi-Lab tesztből, de fogok venni más fajtát is. De fogalmam sincs,hogy milyet
2014. máj. 12. 19:40
 20/26 anonim ***** válasza:
A medilab akkor is halvány pozit mutat, ha nincs baba! Én is jártam így ezzel a teszttel, többet nem vettem ilyen tesztet.
2014. máj. 12. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!