A fogamzásgátló abbahagyása után mennyire volt pontos a menzeszetek? A ciklus ugyanazon napján megjött, már az első hónapban, mint előtte?
11-esvagyok. Mindenkèpp jelentjezem. Nem tudom mitől lehet, de ha fűszeresetvettem nagyon puffadtam fájt a hasam. Ma is ettem kínait, nem kellett volna. Derekam is fàj, a hasam is olyan furi. Szívem szerint tesztelnèk holnap hiszen, 1hete kèsik. Viszont eddig kèsett, csak most màs. Vannak tünetek csak félek, hogy bemesélem, vagy màsra fogom...
Na majd jelentkezem. Szia.:-)
Szia!
Hát képzeld, teszteltem, és most nem tudom, mi van. Hajnalban 6kor felkeltem, mert a párom akkor indult itthonról, és mondom megcsinálom akkor a tesztet. Most X-Epilt csináltam. Első nézésre negatív lett. Szerintem "nem pisiltem eleget", mert a negatívot jelző csík is világosabb, mint eddig, de azért egyértelműen nem hibás a teszt, ez tuti. Félkómában vártam pár percet, nem jött elő a második csík, vissza is feküdtem aludni. A tesztet nem dobtam ki, és most reggel 8-kor újra ránéztem, és egyértelműen ott a második csík... :) Hogy most száradási-e, nem tudom, de egyértelműen ott van, nem csak odaképzelem... És ráadásul rózsaszín... A száradási csík szürke szokott lenni, nem??? Most nem tudom, örülhetek-e...
Sziasztok!
Tegnap csináltam két különböző márkájú tesztet, mindkettő pozitív lett :) Nagyon örülök!!
Szióka. Hàt szívből gratulàlok Nektek!!! Sok boldogsàgot kívànok. Vigyàzz magadra ill magatokra. :-)
Nàlam eddig még semmi, majd hétvégén csinàlok tesztet. A hasam furàn viselkedig, nagyon puffadok. Cicim is faj, de csak az egyik.Kiszeretném bírni, hogy a pàrommal együtt nézzük meg mert ő éjszakas én meg reggeles. És a reggeli pisiből a legjobb. Nem? Megvàrom a leghosszabb ciklust. Hátha csalódàs ér. Màr kibìrom azt a pàr napot. Türelmes vagyok. Csodas napot. Mégegyszer gratulàlok. Mindenképp jelentkezem még.
11-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!