Volt, aki feladta?

Figyelt kérdés

Letelt egy év... Közben volt egy missed, aztán 2 hónap Clostyl, mert nem lett utána pé-m. Most jönne az első inszemináció, amiből négyet lehet csinálni és a lombik.

Most úgy érzem elfogytam, nem akarom ezt tovább csinálni. Csalódtam ebben az egészben, egy negatív élménnyé nőtte ki magát az életemben. A férjemmel is van vita bőven... Persze nem pont emiatt, de nem segít rajtunk a dolog.

Ha most abbahagyom, később sem akarom újrakezdeni, mert sokkal kisebb lesz már az esély is és ugyan ezt újra...?

Volt, aki hosszú próbálkozás után teljesen feladta, végleg?

2014. máj. 13. 13:44
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%

szia! Én csak biztatni szeretnélek tudom nem ez volt a kérdés de azért olvasd el!

nekem 7 terhességem volt mindnél 6-7-8 hetesen elvetéltem volt amelyik kijött volt amit művi úton kellet befejezni! voltam mindenféle vizsgálaton meg a párom is és semmi teljesen egészségesek vagyunk nem tudják mi történt!

nagyon nehéz ezt feldolgozni de midig az volt bennem majd a következő. A teherbeeséssel nem volt gond egyből össze jött csak épp nem akart megmaradni..

De sikerült nehezen arra gondolnom majd egyszer összejön és nem adom fel!

A párom nagy segítség volt végig mellettem volt és mindenben támogatott sokat segített lelkileg!

viszont most sikerült 8 év gyötrelem után

a dokim azt mondta ez egy csoda baba!

és azon kívül hogy az első trimesztert végig hánytam semmi gond nem volt.

szóval én csak azt tudom mondani neked ne add fel,inkább gondolj arra h.legközelebb!

sok sikert! remélem segítettem.

Ha szeretnél babát ne add fel!Hidd el megéri

2014. máj. 13. 14:03
 2/41 anonim ***** válasza:
100%
Én a kórházban ismerkedtem össze egy újdonsült anyukával. 16 évig várt a csodára!!! Soha nem adta fel, mindig küzdött. Spontán fogant meg a kisfia. Leírhatatlan volt az élmény, amikor a pár napos picit hazavitték a férjével. Minden kiolvasható volt az anyuka szeméből. A rengeteg fájdalom, csalódottság, gyötrelem, könny, a remény és a végtelen boldogság is. Neked is kívánom, hogy tarts ki és remélem nem kell ilyen sokat várnod rá! :)
2014. máj. 13. 14:09
 3/41 A kérdező kommentje:
Pont ez az... Hogy ilyen áron? Sajnos így már nem vagyok benne biztos, hogy akarom. Lehet egy jelzés... Nem tudom, de egészen egy évvel ezelőttig úgy éreztem, nekem soha nem kell gyerek. Azóta meg megőrjít az a sok kíváncsi ember, akik mind azt kutatják, hogy mikor leszek már terhes. Utálom!
2014. máj. 13. 14:11
 4/41 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőmnek 3èv utàn sikerült,2vetelese is volt!A rokonomnak 1veteles volt,5èv utan sikerült!

Soha nem adtak fel egy percig sem!Hiaba a sok csalódás,sírás,gyötrelem mindig mentek elore!!

Ha 1 èv utàn feladod,nem is akarod igazán!

2014. máj. 13. 14:12
 5/41 A kérdező kommentje:
Amúgy mindig mindet feladok, ha kicsi nehézségeb ütközöm. Szóval, ha önkritikát kell gyakorolni, jobban jár a "gyerekem" is.
2014. máj. 13. 14:16
 6/41 A kérdező kommentje:

...nem is akarom igazán...

És, akinek csak úgy becsúszik, aztán jön még könnyen kettő, de egy csapnivaló szülő? Vele mi a helyzet, ők vajon valóban igazán akarták???

2014. máj. 13. 14:20
 7/41 anonim ***** válasza:
100%

Ezen majdnem mindenki atesik, aki ilyen helyzetbe kerül.

Nekem volt 1vetelesem, majd egy évig kínzott egy doki, volt ott ciszta, de hatalmas es minden mas.

Aztán kiderült, hogy a vetélés fertőzést okozott (akkor meg sem vizsgáltak) amitől mindkét petevezetékem elzárodott. Műtöttek, sikerült, vártunk, baba sehol. Aztán meddőségi, 4 inszem, ket lombik, majd egy megtukrozes, mert a vezetékek csak visszazarodtak. Végül ket lombik, a második sikerült. Ez igy 5 ev volt.

Nehéz ugy ez rohadtra, emberpróbáló, es altalaban ilyenkor felmerül, hogy miert, vagy hogy ilyen áron nem kell...

De ha rám hallgatsz, keresel egy jo endokrinologust, es kiderítitek, mitől nincs peteeresed, mert sokszor a nodokik nem értenek az eredmények kijelentéséhez, ami nem feltétlen baj, mert nem ez a szakterületük

2014. máj. 13. 14:27
 8/41 anonim ***** válasza:
Egy év még nem a világ! A problémamentes pároknál természetes, hogy egy év sikertelenség után forduljanak egyáltalán dokihoz! Nekem már van egy 17 hónapos kisfiam, úgy írom ezeket a sorokat. Tesót szeretnénk kis korkülönbséggel! Már 17 hónapja próbálkozunk: folyamatosan pecsételek, orvostól-orvosig jártam, több homeopátiás szert is szedettek velem, 1 hónapig clostyt is, amitől 2 hónapig ájulásszerűen szédültem, el is estem, irány a sürgősségi, agyi MR..egy másik doki kitalálta, hogy a császár hegen van egy 4 cm-es valami..nem tudja mi, de az vérzik..irány egy másik doki, 3 hét idegeskedés a ct-ig..nincs ott semmi.vérzés folytatódik, hormonleletek jók.. folyamatosan próbálkozunk, és nem adjuk fel, hétfőn újabb endo dokihoz megyek..a férjem sem viseli könnyen az állandó bajaimat, de kitart, mert szeretnénk tesót, 35 éves vagyok, és egy elégproblémás szülés is áll mögöttem.. meg egy többemberes baba mellettem..Tudom, hogy rossz mindig reménykedni és csalódni, de most már a finish-ben vagy! Sokakat ismerek, akiknek jól ment az inszem, sőt lombikbabás ismerősünk is van! Ha már túl vagy minden kivizsgáláson, ne hagyd abba! Tarts ki! Nehogy később megbánd..
2014. máj. 13. 14:29
 9/41 anonim ***** válasza:
100%

Lehet az a gond h. görcsösen vágysz rá meg kéne próbálni lefoglalni magad hátha segít! Nekem segített! Én még mindíg csak bíztatnálak de ha nem is akarod akkor hiába de szerintem csak el vagy keseredve!próbáld meg nem feladni!

sok sikert!

(1-es válaszoló)

2014. máj. 13. 14:29
 10/41 A kérdező kommentje:

Most kezdünk "építkezni", az talán lefoglal majd, de nem lesz könnyű, mert a szülőknél fogunk élni addig. Brrr... Szeretem őket, de együtt élni velük? Úr Isten!

Nah, nem tudom. Azt érzem, ez nem is nekem való és, ha egyáltalán ilyesmik megfordulnak a fejemben, akkor talán igazam is van...

2014. máj. 13. 14:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!